Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Νέο ελληνικό αυτοκίνητο ετοιμάζεται..


Super K, το νέο ελληνικό αυτοκίνητο, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με υπερηφάνεια στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται για σχεδιαστική φαντασίωση (concept car), αλλά για ολοκληρωμένο project έτοιμο για παραγωγή.
Είναι το καθημερινό «jean» των αυτοκινήτων. Για οποιαδήποτε χρήση, από οποιοδήποτε κοινό ή ηλικία και οποιαδήποτε εποχή. Άκρως ρεαλιστικό και άκρως ιδιαίτερο, με ελευθερία για τον κάθε κάτοχό του, να προσθέσει με customizing το στίγμα της προσωπικότητάς του.



Διαστάσεις
3,08 m μήκος
1,45 m πλάτος
1,62 m ύψος
Μεταξόνιο 2,11 m
Στη sport έκδοση
1000cc
118hp
700kg
5,93kg ανά ίππο
Τo site της εταιρίας http://superk.info/
Πηγή

Σχόλιο Πελασγού : Δεν είμαστε σίγουροι, όμως μάλλον το αυτοκίνητο είναι στα πρόθυρα της παραγωγής.Καλό θα κάνει στην αγορά και είμαστε σχεδόν σίγουροι πως ένα αμάξι με..ελληνικά χρώματα θα εξαντληθεί από την εγχώρια αγορά.

2 σχόλια:

  1. το περιμενουμε...πως και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΞΘΡΩΠΟΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή