Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τα δάνεια των κομμάτων...Και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ....Γιατί κύριε;;;


ΤΟ ΒΗΜΑ 1/7/2012

Και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ….Γιατί κύριε;;;

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/11/blog-post_3268.html
Σχόλιο Προμηθέως: Για ποιο λόγο τα κόμματα να παίρνουν δάνεια; Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτόν τον τρόπο υποθηκεύουν τα κόμματά τους και έτσι γίνονται εύκολη λεία στις ορέξεις των τραπεζιτών; Οι τράπεζες για να δανείζουν τα κόμματα θα ζητήσουν διευκολύνσεις, έχετε ακούσει ποτέ από αυτά τα κόμματα που είναι στην άνωθεν λίστα να έχουν κατηγορήσει ποτέ  αυτές τις τράπεζες; Εντάξει τα δύο πάλαι ποτέ μεγάλα κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ξέρουμε ότι είναι μέρος του συστήματος, το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για ποιον λόγο να δανειστούν; Ελπίζω να καταλάβατε το γιατί ξεπουλήθηκε σε μια νύχτα η Αγροτική! Από τα 272 εκατομμύρια, τα 200 τα χρωστάνε τα δύο “μεγάλα” κόμματα στην Αγροτική! 

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ROTHCHILDS, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή