Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο τουρκολάγνος Μπουτάρης προτίμησε να αποδώσει τιμές στον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και όχι στον Εύζωνα της προεδρικής Φρουράς...!!


Ο κυρ Γιάννης και η παρέα του που διοικούν το Δήμο Θεσσαλονίκης ούτε που πάτησαν το πόδι τους στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το ΥΜΑΘ για τα 100 χρόνια ελεύθερης Θεσσαλονίκης και Μακεδονίας.


Οι άνθρωποι έχουν αλλεργία σε κάθε τι που σχετίζεται με τη γιορτή σημαίας και για αυτό ούτε που βγήκαν από τα γραφεία τους εκείνες τις ημέρες, προτιμώντας την κριτική εκ του ασφαλούς για "καρακιτσαριό" και άλλα παρόμοια... υψηλού επιπέδου. Αυτοί οι άνθρωποι όμως που δεν γιόρτασαν την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, έβαλαν τα καλά τους και έφτασαν από τους πρώτους σε ξενοδοχείο της πόλης όπου το τουρκικό προξενείο... διοργάνωσε δεξίωση για τη συμπλήρωση 89 χρόνων από την ανακήρυξη της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ποιοι ήταν εκεί; Μα όλος ο καλός ο κόσμος της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο Μπουτάρ εφέντης, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Χασδάϊ Καπόν, η Γούλα, ο Πέγκας και ο Ζέρβας. 

Οι άνθρωποι προτίμησαν να αποδώσουν τιμές στον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και όχι στον Εύζωνα της προεδρικής Φρουράς. 

Με τις υγείες μας... 

mikromeseos.blogspot

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΕΛΛΑΣΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!!

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ..!!!

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...!!! ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ..!!

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ...!!!

    ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...!!! ΚΟΡΟΙΔΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o καθενας απο εμας πρεπει να βαζουμε το μυαλο μας να δουλευει πριν ψηφισουμε τον οποιον καραγκιοζη μας προτινουν τα αμαρτωλα κομματα.Δεν πρεπει να παρασυρωμαστε,απο λεκτικες μπανανοφλουδες που στοχευουν,στην αεναη αγαπη που θρεφει ο Ελληνισμος για την εξελιξη,π.χ.η λεξη "προοδευτικος"ειναι παγιδα,ετσι χαρακτηριζουν σημερα τους κεντροαριστερους θολοκουλτουριαριδες,που ασπαζοντε ακομα και τα τουρκικα συριαλ.στις τηλεορασεις μας,στο ονομα της ελευθεριοτητας και την επιλογης.Αυτο δεν ειναι προοδος αυτο ειναι πισω γυρισμα στην τουρκοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΟΥΣΤ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή