Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Φεμινισμός, μια απάτη που ξεχαρβαλώνει την κοινωνία μας

Ο φεμινισμός γεννήθηκε όχι από την ανάγκη ανεξαρτητοποίησης των γυναικών ,όπως τόσο "ωραία" ,μας παρουσιάζουν, ούτε από την ανάγκη να ψηφίζουν οι γυναίκες.Βεβαίως, τα γεγονότα αυτά ήταν σημαντικά και θετικά στην εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας,

Ωστόσο, όταν μιλάμε για ένα παγκόσμιο γεγονός, για άλλη μία "ροζ" επανάσταση, καλό είναι να μελετάμε τα κίνητρα και τους σκοπούς...Τίποτα δεν γίνεται τυχαία..Οι κάθε είδους επαναστάσεις που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια (έως λίγους αιώνες) έχουν πολύ συγκεκριμένη δομή και στόχους...Την αποϋλοποίηση ηθικών αρχών και  αξιών...Το ξεχαρβάλωμα κάθε υγιού νοός και την τροπή του ανθρώπου σε πλάσμα χωρίς λογική, που θα εξαρτιέται από τα άλογα και ζωώδη ένστικτα..

Οι λόγοι για τους οποίους κάποιοι κύκλοι δημιούργησαν και αυτή την "επανάσταση" ήταν και είναι πολύ συγκεκριμένοι :

1. Διάλυση της οικογένειας. Δεν υπάρχει ίσως τίποτα πιο σοβαρό, ισχυρό και υγιές από την οικογένεια που είναι δεμένη και ξέρει πώς να αντέχει μέσα στον χρόνο και τις δυσκολίες..Την πατροπαράδοτη οικογένεια με το δέσιμο να περνάει από γενιά σε γενιά, από τον παππού και την γιαγιά στο εγγόνι..Από την επαφή που είναι πολύ δυνατή και κάνει το παιδί - νέο ανθεκτικό στους μετέπειτα πειρασμούς της ζωής του.

2. Απομάκρυνση του παιδιού από την μητέρα του..Το παιδί απομακρύνεται από την μητέρα, η μητέρα αναζητάει νέους ρόλους, ψάχνει για "καινούρια" πράγματα, όπως καριέρα, ταξίδια, λεφτά...Το παιδί μένει απροστάτευτο , χωρίς τον δεσμό με την μάνα του να το κρατάει δεμένο...Πολύ σημαντική συνέπεια είναι πως 

3. Η μόρφωση πλέον δίδεται μόνο μέσω σχολείων και μορφωτικών ιδρυμάτων, που πολλές φορές αμφίβολη είναι η ουσία και ποιότητα που προσφέρουν...Με λίγα λόγια η γνώση καθίσταται και πιο ελεγχόμενη. 

4. Η γυναίκα πλέον, που είναι αυτή που τίκτει, αυτή που φέρει ζωή και αναθρέφει τους βλαστούς της κοινωνίας, αποκτά νέα πρότυπα και ιδέες που διαφέρουν πολύ με όσα συνέβαιναν παλαιότερα..Αυτό από μόνο του φέρνει ρήξη και σύγχυση..

5. Η οικογένεια κλονίζεται...Οι σχέσεις των συζύγων πλέον δεν είναι ισορροπημένες...

6. Βρήκαν τρόπο να φορολογήσουν, επομένως να χρεώσουν και να κατασκοπεύσουν το δεύτερο ήμισυ του πλανήτη, το οποίο τους προηγούμενους αιώνες είτε δεν εργαζόταν, είτε για διάφορους λόγους δεν πλήρωνε φόρους ή δεν συμμετείχε τόσο ενεργά οικονομικά...

7. Οι γυναίκες, λόγω της φύσης τους, μπορούν να γίνουν πιο εύκολα χειραγωγήσιμα θύματα της Νέας Τάξης, μέσω της μόδας, του διαρκούς καλλωπισμού, του lifestyle, της επιθυμίας για "περισσότερα".

Θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε και άλλους λόγους αλλά και συμφορές που επέφερε στην κοινωνία μας (φυσικά και στην Ελληνική ο "ανθός του φεμινισμού").Όπως για παράδειγμα η κατακόρυφη αύξηση των διαζυγίων και η θεώρησή τους ως κάτι φυσιολογικό..Η παραβίαση γραπτών και άγραφων νόμων...Όλα αυτά οδηγούν σε μία σταδιακή αλλά και γοργή αποσάθρωση της κοινωνικής δομής μας...Και όσο και αν δεν γίνεται αντιληπτό, είναι από τους βασικούς λόγους των σύγχρονων κρίσεων και των όσων συμβαίνουν στην Πατρίδα μας...Αν υπήρχε περισσότερο σωστή και ορθή οικογένεια και λιγότερο "επαναστάσεις" χωρίς ανταπόκριση και λόγο, τότε ούτε τόσα ναρκωτικά θα είχαμε, ούτε τόση μιζέρια σε πολλά επίπεδα.

Εν τέλει, ο ρόλος της γυναίκας είναι ιερός και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθεί η ίδια, ώστε να μην χαραμίζεται.Από κεί και ύστερα, φυσικά όσα αποκτήθηκαν είχαν τα πλεονεκτήματά τους και το δίκαιό τους (δεν νοείται σήμερα να μην ψηφίζει η γυναίκα ή να μην έχει τα ίσα συνταγματικά δικαιώματα), ωστόσο αυτό που συνέβη είναι η κατάσταση να φτάσει σε ένα άκρο που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική νόηση δικαιωμάτων και ισότητος..Ας προσέχουν λοιπόν οι γυναίκες, οι Ελληνίδες και ιδίως οι νέες κοπέλες, να μην πέφτουν θύματα στις πλάνες αυτών που θέλουν να κάνουν τις κοινωνίες μας συνοθύλευμα "ενωμένης παγκοσμιότητος".

Με τιμή,
Πελασγός

Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

4 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια για το ωραίο άρθρο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλο δυνατο και σωστο το αρθρο. Δυστυχως ετσι ειναι. Ομως ας μην ξεχναμε και τις περιπτωσεις γυναικων που υφισταντο πολλα δεινα απο τους συζυγους τους τους (ξυλοδαρμος, εξευτελεισμος λογω αλλων σχεσεων που εκανε εκεινος) και δεν ειχαν την δυνατοτητα να αντιδρασουν καθως που θα πηγαιναν μην εχοντας την οικονομικη δυνατοτητα εφοσον δεν εργαζονταν??? Επισης σωστα ειπατε συξηθηκαν τα διαζυγια ομως ειναι πιο υγιες να μεγαλωνει μεσα σε ενα βιαιο περιβαλλον αν υπαρχει ενα τετοιο απο το να χωρισουν οι γονεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΕΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΑΞΙΕΣ, ΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΕΠΕΣΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΝΑΥΑΓΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίο άρθρο;Τα επιχειρήματα που προβάλλονται στην πλειονότητά τους δε στέκουν, δυστυχώς...Αντί να τεκμηριώνονται σωστά οι θέσεις του γράφοντος, παρουσιάζονται ως αληθειες, οι οποίες στην πραγματικότητα μόνο αλήθειες δεν είναι.Και ας μην ξεχνάμε ότι ο φεμινισμός, ο ουσιαστικός φεμινισμός και όχι η ξεχειλωμένη εφαρμογή του, δεν τίποτα άλλο από την ακραία άποψη ότι και η γυναίκα είναι άνθρωπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή