Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τα "άκουσε" o Σαμαράς από τους Ομογενείς: "Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία!" (vid)


Τα "άκουσε" ο πρωθυπουργός στο Μόναχο από ομάδα ομογενών, με επίκεντρο φυσικά το ελληνικό λύκειο Μονάχου.

"Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία! Κύριε Σαμαρά, τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία εδώ και τρεις μήνες" ακούγεται να φωνάζει ένας άνδρας, λίγο αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς έχει φτάσει στο παλάτι του πρίγκιπα Καρόλου, όπου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.

Ακριβώς έξω από το κτίριο, περίπου 30 ομογενείς περιμένουν τον Έλληνα πρωθυπουργό για να του "φωνάξουν" τα προβλήματά τους. Για την έλλειψη καθηγητών και υποδοχής στο ελληνικό λύκειο του Μονάχου.

Κάποια στιγμή, ο πρωθυπουργός φαίνεται να γυρίζει το κεφάλι του προς την πλευρά που είναι συγκεντρωμένοι οι ομογενείς. Κοιτά προς το μέρος τους και στη συνέχεια γυρίζει ξανά και ακολουθεί τον Βαυαρό ομόλογό του στο εσωτερικό του παλατιού για τη συνάντησή τους, που κράτησε περισσότερο από δυο ώρες.

"Δεν τους ενδιαφέρει" ακούγεται να λέει κάποιος, καθώς οι δυο ηγέτες κατευθύνονται στο εσωτερικό του κτιρίου.






 defencenet.gr

1 σχόλιο: