Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η προσφορά της «περίφημης» γενιάς του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα..


Ας δούμε τα πράγματα ένα προς ένα....


1. Ανέλαβαν το δημόσιο χρέος στο 0% και το έχουν φτάσει στο 170%.
2. Ανέλαβαν την ανεργία της χώρας στο 1% την έχουν φτάσει 28%.
3. Ανέλαβαν μια χώρα χωρίς δημογραφικό πρόβλημα και τώρα το Δημογραφικό πρόβλημα αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του Έθνους.
4. Ανέλαβαν μια χώρα χωρίς ασφαλιστικό πρόβλημα, άδειασαν τα ταμεία, ανέβασαν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια με προϋπόθεση τα 40 χρόνια εργασίας.
5. Ανέλαβαν μια χώρα που το 1973 πήρε χρυσό βραβείο οικονομίας από τον ΟΟΣΑ και την έφτασαν το 2013 να βρίσκεται στην 100η θέση.
6. Ανέλαβαν μια χώρα που ο Τουρισμός βρισκόταν σε άνθηση και την έφτασαν σε σημείο να έχουν κλείσει ΠΑΡΑ πολλές ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα.
7. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και την έφτασαν στο σημείο να εισάγει ταινίες από την Τουρκία.
8. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε 0% εγκληματικότητα και την έφτασαν στο σημείο να σκοτώνονται άνθρωποι για μια κάμερα.
9. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε Στρατιωτική υπεροπλία έναντι της Τουρκίας και την έχουν φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να διαφυλάξει τα νησιά της.
10. Ανέλαβαν την χώρα που είχε αγροτική παραγωγή , εργοστάσια και βιομηχανία και την έκαναν μια χώρα δίχως αγροτική παραγωγή και δίχως εργοστάσια.
11.Ανέλαβαν μια χώρα που ο λαός της αγαπούσε τη ζωή και την εργασία,και τώρα έφτασαν στο σημείο να μην έχουν λόγους ύπαρξης και οι άνεργοι να αυτοκτονούν σχεδόν καθημερινά..
και τόσα πολλά ακόμα....

eglimatikotita.gr

9 σχόλια:

  1. ΄Οταν λέτε γενιά του Πολυτεχνείου εννοείτε τον Καραμανλή (θείο και ανιψιό), τον Παπανδρέου(πατέρα και γιο), το Σημίτη,το Σαμαρά, τον Μητσοτάκη, το Ράλλη, τον Αλογοσκούφη, τον Παπαντωνίου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Μεϊμαράκη, τον Βουλγαράκη, τον Ρουσσόπουλο, τη Μπακογιάννη το Στουρνάρα, τον Παπαδήμο και κάποιους άλλους που πέρασαν από σπουδαίες θέσεις και δη πρωθυπουργών και άρα είχαν τα ηνία του κράτους; Κανείς απ' αυτούς δεν ήταν στο Πολυτεχνείο. ΄Ηταν βέβαια ο Παπουτσής, η Δαμανάκη, ο Λαλιώτης κι άλλοι που όμως δεν υπήρξαν ούτε πρωθυπουργοί ούτε υπουργοί οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανέλαβαν μια χωρα που είχε υπεροπλία έναντι της Τουρκίας; Και γιατί τότε οι Τούρκοι μας πήραν φαλάγγι στην Κύπρο; Και τι να την κάνουμε την υπεροπλία αν οι Αμερικάνοι μας ορίζουν πώς θα την χρησιμοποιήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανέλαβαν μια χώρα που είχε 0% εγκληματικότητα; Και μόνο απ' αυτό που γράφετε δείχνει πόσο σοβαρό είναι το άρθρο αυτό. 0% εγκληματικότητα ε;;; ΄Ολοι άγγελοι ήταν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα χα αυτό με τις κινηματογραφικές παραγωγές είναι όλα τα λεφτά. ΄Ηταν κι ο Γκουσγκούνης μέσα ή ήταν πιο πριν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για εξηγήστε μου κάτι, αφού ο λαός ζούσε τόσο καλά εκείνη την εποχή γιατί ξεσηκώθηκε ένα μεγάλο μέρος του να την ρίξει τη Χούντα; Και γιατί δε βρέθηκε ούτε ένα μικρό κομμάτι του λαού να υπερασπισθεί αυτή τη Χούντα αφού πέρναγε τόσο καλά; Αχάριστος λαός αυτοί οι ΄Ελληνες ρε παιδάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια, μήπως να βάζατε και ένα άρθρο για τα σκάνδαλα επί Χούντας; ΄Η μήπως και αυτά ηταν στο 0% όπως κι η εγκληματικότητα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψαξτε λιγο την Ιστορια και μην χλευαζετε τα αρθρα που διαβαζετε. Στο καθεστως της Χουντας το 1973 ο Παπαδοπουλος ειχε κυρηξει εκλογες και ξερετε με τι ποσοστο βγηκε Προεδρος? Για ψαχτειτε λιγο και μην βιαζεστε να το παιξετε πανεξυπνοι ξερολες! Οταν πιασανε τον Καρλος το Τσακαλι και τον ρωτησανε αν εχει σχεση με την 17Ν ξερει κανεις σας τι απαντησε? Ξερει κανεις σας για ποιο λογο δεν φυλακιζουν τους ''αναρχικους'' και οταν τους συλλαμβανουν, τρεμει το φυλλοκαρδι των υπουργων-βουλευτων-εφοπλιστων? Για ψαχτειτε λιγακι, αντε γιατι πηξαμε απο Δημοκρατες! Φτανει με την σημερινη Δημοκρατια δεν θελουμε αλλο Δημοκρατια, γεμισαμε μεχρι το λαιμο με Δημοκρατια! Και στο κατω-κατω το πραξικοπημα της Κυπρου ηταν δουλεια των Αμερικανων, αμολησανε τα σκυλια τους(Τουρκοι) και σφαξανε κοσμακη και ολα τα ριχνουν στον Παπαδοπουλο. Δεν ειμαι υπερ των Συνταγματαρχων, αλλα εδω που φτασαμε, θα προτιμουσα να ειμασταν ανεξαρτητη δυναμη στα Βαλκανια και με το κεφαλι ψηλα χωρις χρεη για κανεναν. Φατε Δημοκρατια τωρα που σας βαζουν τεκμηριο τα παιδια σας, φορεστε τα και μια πινακιδα και να του λετε να μην τρεχει στο δρομο γιατι πρεπει να ξερει οτι ειναι φακελωμενο ακομη απο τη μητρα της μανας του! Μπορει να σας φανει γελοιο αλλα ο Παττακος ηταν ανωτερος ολων αυτων που περασαν τα 40 τελευταια ετη και προσφερε τα μεγιστα. Αν σκεφτει κανεις οτι οι υποδομες της ΔΕΗ του ΟΤΕ καποια ιστορικα κτιρια και ενα 45% των ασφαλτοδρομων ειναι απο τα χερια του Παττακου τοτε καταλαβαινεις και αναφωνεις:Καλα που ηταν κι αυτοι και μας συμμαζεψαν...και το αντιτιμο τωρα ειναι να μας παρουν τα σπιτια με προσχημα ην φοροδιαφυγη, λες και ειμαστε εν ενεργεια υπαλληλοι και φοροδιαφευγουμε κιολας.... Απολαυστε τις εξωσεις και τις φυλακες χωρις ελαφρυντικο και συνεχιζετε να φωναζετε για Δημοκρατια! Κοροιδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΖΗΣΕΣ ΡΕ ΤΥΠΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ 5 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΕΖΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ''ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ'' ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΙΑ ΡΕ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ. ΤΟ 1970 ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΓΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΟΤΑΡΑΞΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΩ. ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πεστα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή