Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προκαλεί την Χρυσή Αυγή: Μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Αλβανία!


"Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια" λένε οι Ερυθρόμαυροι Εθνικιστές!
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αντέδρασε σήμερα στις δηλώσεις της «Χρυσής Αυγής» που αποκαλούν το αλβανικόέθνος «έθνος κατσαπλίαδων» που «δεν έχει με τι να υπερηφανευτεί» και θεωρεί ότι το αλβανικό έθνος είναι «ένα έθνος φτιαγμένο από την Ιταλία, τους αμερικανούς σιωνιστές και την Οθωμανική Αυτοκρατορία», αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός τύπος.

Σε μια συνέντευξη τύπου ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, είπε πως η κυβέρνηση του Μπερίσα «τηρεί σιγήν ιχθύος» απέναντι σε αυτήν την ενορχηστρωμένη πολιτική και μιντιακή επίθεση των «Ελλήνων ναζί» αποδεικνύοντας την δουλική υποταγή της στην Αθήνα και τους «Έλληνες ναζί».

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία ενημερώνει τους Έλληνες ναζί της Χρυσής Αυγής πως το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο  φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος. Οι Έλληνες ναζί δεν μπορούν να μεταφέρουν την αποτυχία του κράτους τους στα αλβανικά εδάφη και στις σχέσεις με την Αλβανία», είπε ο Bashkurti. .

Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προσθέτει πως αν κερδίσει τις εκλογές, στην πολιτικο-διπλωματική ατζέντα της σε εθνικό και διεθνή επίπεδο θα εντάξει την επίλυση του «ζητήματος της Τσαμουριάς» «ως ένα δίκαιο και νόμιμο ζήτημα του αλβανικού έθνους. Την ντροπή του υπάρχοντος κοινοβουλίου που δεν εγκρίνει το ψήφισμα για την Τσαμουριά, θα εγκρίνει το επόμενο αλβανικό κοινοβούλιο με τους ερυθρόμαυρους ψήφους» αναφέρει το δελτίο τύπου.

Αναφερόμενος στη δήλωση της Χρυσής Αυγής πως θα εγκαινιάσει νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία «προειδοποιεί τους Έλληνες ναζί να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους, διότι θα τους κάνει να θυμηθούν την τραγική απώλεια στη μάχη του Λεκούρσι (Λυκαβηττού) στις αρχές του περασμένου αιώνα, τα κόκκαλα που άφησαν στα εδάφη μας οι Έλληνες φασίστες του Μεταξά στα κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και την αποτυχία των ελλήνων μοναρχοφασιστών στην Νότια Αλβανία το 1949».

Ο εκπρόσωπος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας ολοκλήρωσε την δήλωση του λέγοντας πως είναι υπέρ της πολιτικής για μια καλή γειτονία στην περιοχή, αλλά μόνο με βάση τη σχέση του αμοιβαίου σεβασμού και των αμοιβαίων συμφερόντων. «Οι Έλληνες ναζί να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως στην Αλβανία θα “χάσουν την γη κάτω από τα πόδια” και πως το φτέρνισμα τους θα τρομάξει μόνο την κυβέρνηση του πολίτη Μπερίσα, αλλά ποτέ το Έθνος και τον αλβανικό λαό», καταλήγει η προκλητική ανακοίνωση των ανιστόρητων Ερυθρόμαυρων εθνικιστών.
aftonomi.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ...!!!

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- "ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ" ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ-ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ/ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ....

    ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ...!!!

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ... ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ .... ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ...ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...!!!

    ΑΝΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΤΙΣ ΣΤΥΓΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΓΡΙΟΥΛΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΙΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή