Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πέθανε "από ασιτία" το μωράκι από την Λέρο - ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ - Θυσία στο βωμό των Μνημονίων;


Πέθανε τελικά το βρέφος που είχε μεταφερθεί από την Λέρο με συμπτώματα ασιτίας. Αν τελικά αυτή είναι η αιτία του θανάτου (οι γονείς του είναι άποροι) κανείς άνθρωπος στην Ελλάδα δεν πρέπει να είναι υπερήφανος σήμερα και όλοι απόψε πρέπει να σκεφθούμε για το που έφτασε η χώρα.

Και ειδικά οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος, αν θεωρήσουμε ότι οι πολίτες είναι οι ηθικοί αυτουργοί αφού ψήφισαν για να έρθουν στην εξουσία οι φυσικοί αυτουργοί.

Το βρέφος μόλις 33 ημερών νοσηλεύόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο όταν ο παιδίατρος του Νοσοκομείου Λέρου ενημερώθηκε για ένα επείγον περιστατικό που αφορούσε βρέφος 33 ημερών, με συμπτώματα υποθερμίας και δύσπνοιας.

Οι γιατροί ενημέρωσαν ως όφειλαν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και το βρέφος διεκομίσθη με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το βρέφος γεννήθηκε την 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3,5 κιλά. Όμως, κατά τη διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το βάρος του δεν ξεπερνούσε τα 3 κιλά.

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΄΄ΑΝ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, (ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ). ΓΙΑΤΙ ΑΝ? ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ? ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩΜΑΣΤΕ ΑΡΕΣΤΟΙ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ,ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ......ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΤΟ 24 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 9 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ.....Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ...ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ..ΤΟ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΕΧΟΜΑΙ....ΑΣ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΑΛΛΟΥ...ΤΡΕΣΙ ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟ!!!! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΕ ΣΧΙΣΜΕΣ ΑΠΟ ΣΗΨΗ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ...ΣΙΧΑΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ...ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ...ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ..ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή