Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο καθηγητής Φώσκολος αποκαλύπτει: Εχουν ανακαλύψει θησαυρό οι Νορβηγοί που πραγματοποιούν γεωφυσικές έρευνες στην Κρήτη


Θησαυρό στα κοιτάσματα έχουν βρει οι Νορβηγοί που κάνουν τις έρευνες

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη του καθηγητή Φώσκολου μέσω της “Π”

“Ρηματική διακοίνωση” από την Ελλάδα  στον ΟΗΕ

Επιθετική κίνηση που συνιστά όπως λέγεται,έμμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ

Θησαυρό... φαίνεται ότι έχουν ανακαλύψει οι Νορβηγοί που πραγματοποιούν γεωφυσικές έρευνες κάτω από την Κρήτη.

Όπως αποκαλύπτει στην «Π» ο καθηγητής, Αντώνης Φώσκολος, στη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Νορβηγών υπήρχε η ρήτρα πως αν έβρισκαν κάτι ενδιαφέρον, οι έρευνες από δυόμισι μήνες θα παρατείνονταν. Ήδη, οι Νορβηγοί εξερευνούν τις θάλασσές μας εδώ και τέσσερις μήνες!

Μάλιστα, έχουν ήδη δαπανήσει 70 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αποδεικνύει ότι θεωρούν πολύ καλή την επένδυσή τους στην Κρήτη! Να σημειωθεί ότι ο κ. Φώσκολος έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι εκτός από φυσικό αέριο, πρέπει να αναζητηθεί και πετρέλαιο σε ένα βάθος που εκτιμά ότι φτάνει τα επτάμισι χιλιάδες μέτρα. Η γαλλική εταιρεία “TOTAL”, που «τρύπησε» στην Κύπρο, βρήκε πετρέλαιο σ’ αυτό το βάθος, κάτω από τρία λασποηφαίστεια, ενώ στην Κρήτη έχουμε 65 λασποηφαίστεια.

Επίσης, ήδη δύο εταιρείες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για γεωτρήσεις την ίδια στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα τρεις υποψήφιες. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικοί θεωρούν... λαβράκι την Κρήτη. Εξάλλου, η εταιρεία Τοτάλ έχει με δικά της έξοδα ερευνήσει το τρίγωνο κομμάτι κάτω από τη Γαύδο. 

«Θα σωθεί 

η Ευρώπη»

Ο δρ. Αντώνης Φώσκολος τονίζει για άλλη μια φορά με έμφαση μέσω της “Π” πως τα κοιτάσματα της Κρήτης δε θα σώσουν μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. «Η ΑΟΖ της Ελλάδας είναι μέρος της ΑΟΖ της ΕΕ, η διαμάχη είναι μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης. Τη διάσταση την έπιασε ο Σαμαράς, ο οποίος είπε ότι τα κοιτάσματά μας δε θα βγάλουν μόνο το χρέος της Ελλάδας αλλά θα βοηθήσουν και την οικονομία της Ευρώπης, και κάλεσε τους Ευρωπαίους να μας βοηθήσουν», εξηγεί.

«Τα κοιτάσματα τα έχει ανάγκη για να επιβιώσει η Ευρώπη. Υπάρχει το δίκαιο της θάλασσας αλλά και το δίκαιο του ισχυρού, που είναι η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ και είναι μαζί μας. Θα κερδίσουμε ασχέτως τι λέει το υπουργείο Εξωτερικών. Οι Ευρωπαίοι έχουν ανάγκη τα ελληνικά κοιτάσματα για να επιβιώσουν. Αν πάρουν τη ΔΕΠΑ οι Ρώσοι θα χορεύουν στο ταψί την Ευρώπη, για αυτό δε θέλουν να πέσει σε ρωσικά χέρια. Θα μας βοηθήσουν κατ’ ανάγκη, όχι κατ’ επιλογή και επειδή μας αγαπάνε, όπως είναι και προς το συμφέρον και του Ισραήλ», αναφέρει ο καθηγητής. 

Τέλος, χαρακτηρίζει «καυτές» τις περιοχές κάτω από τη Γαύδο, κάτω από τους Καλούς Λιμένες και νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας, όπου φαίνεται να υπάρχει το δεύτερο μεγαλύτερο κοίτασμα στον κόσμο στο φυσικό αέριο. «Θα βγουν κερδισμένοι οι Κρητικοί γιατί είναι πολλά τα χρήματα, περισσότερα από όσα ακούγονται», τονίζει.  
Της Κατερίνας Μυλωνά        
patris.gr  
Σχόλια Προμηθέως: Απλά δύο παρατηρήσεις.  
1ον: Ο φυσικός πλούτος της χώρας μας  δεν πρέπει να ξεπουληθεί στους ξένους ή να μοιραστεί στην υπόλοιπη Ευρώπη για να βοηθήσει την οικονομία της.  
Ανήκει σε εμάς και πρέπει να τον εκμεταλλευθούμε στο έπακρον, ούτως ώστε να γίνουμε αυτάρκεις και να παίζουμε πλέον μπάλα σε οικονομικό, γεωπολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο τα επόμενα χρόνια.  
2ον: Θεωρώ πως η ΔΕΠΑ, όχι μόνο για οικονομικούς, αλλά κυρίως γεωπολιτικούς και εθνικούς λόγους πρέπει να δοθεί στην Ρωσία.  
Είναι ίσως η τελευταία μας ευκαιρία, για αναθέρμανση των σχέσεών μας με την Ρωσία, που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε ψυχρό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου