Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Καλό Σουλεϊμάν συνέλληνες


Αγαπητοί αναγνώστες των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, σας παρακαλώ θερμά να μοιράσετε παντού την παρακάτω  ανάρτηση μήπως αφυπνιστούν έστω και κάποιοι  Έλληνες.
Σήμερα  το πρωί  στο νησί της Λέρου , οι κάτοικοι ξύπνησαν με τον ήχο από το κυνηγητό Ελληνικών και Αγαρηνών μαχητικών  αεροσκαφών επάνω από τις στέγες των σπιτιών τους .
Οι αερομαχίες κράτησαν αρκετή ώρα.
Τα παλικάρια μας οι έλληνες πιλότοι τους έδιωξαν όπως πάντα και χάθηκαν στους ουρανούς της Μικράς Ασίας .
Μια τέτοια πράξη σε οποιοδήποτε μέρος της γης θα εθεωρείτο τουλάχιστον εχθροπραξία και πιθανή αιτία πολέμου.

Στην Ελλάδα όμως που δημιούργησαν οι αστέρες της Ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας  είναι σύνηθες φαινόμενο να υπερίπτανται οπλισμένα εχθρικά αεροσκάφη επάνω από τις στέγες των σπιτιών των κατοίκων  της χώρας μας.
Είναι επίσης σύνηθες (χθες) να βολτάρουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα οπλισμένα τουρκικά πολεμικά πλοία επιδεικνύοντας το πόσο αδιαφορούν για την ασφάλεια των  κατοίκων περνώντας κοντά από τα νησιά  και φυσικά απαξιώνοντας πλήρως  το πολεμικό ναυτικό και τις λιμενικές αρχές ξένης προς αυτούς χώρας .
Αν φυσικά δεν το ζήσεις είναι δύσκολο να το καταλάβεις.
Εμείς οι κάτοικοι των νησιών τα ζούμε και μάλιστα εντονότατα.
Φυσικά οι ….έλληνες…(τρόπος του λέγειν) καναλάρχες που έχουνε την ευγενή καλοσύνη να προβάλουν τουρκικά σήριαλ κατά κόρον από τα κανάλια τους ζουν σε βιλάρες των Αθηναϊκών προαστίων  απ’ όπου ούτε τουρκικά μαχητικά οπλισμένα υπερίπτανται ούτε τουρκικά πολεμικά πλοία κόβουν βόλτες στα παραθαλάσσια καλοκαιρινά τους παλάτια.
Γι’ αυτό, με την ευκαιρία αυτή  θα ήθελα να ευχηθώ ….ολόψυχα καλή τηλεθέαση σε όλους τους Έλληνες που παρακολουθούν τουρκικά σήριαλ σαν χάνοι (ψάρι με μεγάλο στόμα) την ώρα που επάνω από τα νησιά μας υπερίπτανται οπλισμένα τα μαχητικά τους και στις θάλασσες μας πλέουν οπλισμένα τα πολεμικά τους πλοία.
Υ.Γ. μη ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή στις 25 Μαρτίου
national-pride.org

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΗΡΙΑΛ, ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΡΕΠΗ. ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή