Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Γέρος του Μοριά,απαντάει στους καθηγητάδες του ΠΑΜΕ


Με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης του 1821 και καθώς προ ημερών κάποιοι περισπούδαστοι καθηγητάδες, που πρόσκεινται σε συγκεκριμένο κόμμα,προσπάθησαν να χαλκεύσουν την Ιστορία θα σας πούμε μια παλιά ιστορία.

Όταν οι Έλληνες πολιορκούσαν τη Τρίπολη,εστάλη ο Δημήτριος Υψηλάντης να αναλάβει αρχηγός.Όμως η Πελοποννησιακή Γερουσία,αρνείται να του αναγνωρίσει τη πολιτική εξουσία,επειδή θα έχαναν τα προνόμιά τους.Τότε ο Υψηλάντης απειλεί με παραίτηση και αποχώρηση από την Πολιορκία.Ο Λαός, που το ακούει απέξω, ετοιμάζεται να λιντσάρει τους Προεστούς.

Ο Κολοκοτρώνης διαβλέπει τον κίνδυνο, και επεμβαίνει να γεφυρώσει τη διαφορά.Κι αυτό γιατί αντιλήφθηκε ότι αν έσφαζαν τους Προεστούς, θα έδιναν τη κατάλληλη αφορμή στον Μέτερνιχ να χαρακτηρίσει την Επανάσταση κοινωνική και όχι ως Εθνική.
Χαρακτηριστικά είπε ότι δεν έπρεπε να χαρακτηριστούμε με τίποτε ως Καρμπονάροι ή Ιακωβίνοι.(επαναστατικά κινήματα κοινωνικού χαρακτήρα στην Ευρώπη.)

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος λέει ψέματα.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Το θέμα είναι όμως ότι η Ιστορία γράφεται με ΑΙΜΑ. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι με το μελάνι τους να σβήσουν το αίμα.  
http://dif-news.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ. Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ. ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή