Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τι συμβολίζει η Μασωνική πυραμίδα στο Ανώτατο Εβραϊκό Δικαστήριο στα Ιεροσόλυμα;


Το γνωρίζετε αυτό το κτίριο; Πιθανότατα όχι. Είναι μια εντυπωσιακή κατασκευή που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και εντός της... 
στεγάζεται το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ.
Ας το δούμε από ψηλά:

Παρατηρήσατε κάτι;
Ναι, ακριβώς! Μια ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ βρίσκεται σε εμφανές σημείο εντός του κτιρίου:


Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, "εμπνεύστηκαν" από "τους τάφους του Ζαχαρία και του Αβεσαλόμ στην Κοιλάδα των Κέδρων (ή του Ιωσαφάτ)", που επίσης βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα.
Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η Κοιλάδα; Υπάρχει η αντίληψη ότι σε αυτήν την κοιλάδα θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία και η κρίση του κόσμου!
Η γνώμη αυτή στηρίζεται πάνω σε ένα χωρίο του προφήτη Ιωήλ που λέει: «Ιδού εγώ έν ταίς ημέραις εκείναις και εν τω καιρώ εκείνω όταν επιστρέψω την αιχμαλωσίαν Ιούδα και Ιερουσαλήμ και συνάξω πάντα τα έθνη και κατατάξω αυτά εις την κοιλάδα Ιωσαφάτ και διακριθήσομαι προς αυτούς εκεί, υπέρ του λαού μου και της κληρονομίας μου Ισραήλ οι διεσπάρησαν εν της έθνεσι » (Ιωήλ Γ’ 1- 2).
Ακόμα λοιπόν κι αν πιστέψουμε την επίσημη εβραϊκή δικαιολογία, για ποιο λόγο στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας τους έχουν ένα σύμβολο που τους υπενθυμίζει ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;;; Αφού οι ίδιοι περιμένουν ακόμα την...πρώτη!!!
Πιο πρακτικά, η πυραμίδα αυτή θυμίζει έντονα αντίστοιχες μασωνικές πυραμίδες που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως η παρακάτω που είναι επίσης στο Ισραήλ, στο Εϊλάτ:



http://www.topeiraxtiri.gr/p/peiraxtiri-blogspot.html#http://topeiraxtiri.blogspot.gr/2013/02/pics_7796.html
http://www.kalyterotera.gr/2013/04/blog-post_5612.html

5 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΛΑΣΓΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ Κ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.Κ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΓΡΑΙΚΗΛΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.Κ ΕΔΩ ΑΠΟ ΧΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΩ Κ ΝΑ ΘΙΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...να προσέχουμε τι διαβάζουμε και τι ακούμε, και από ποιός ή ποιοί γράφουν ή λένε κάτι, γιατί υπάρχει μια μελέτη που λέει ότι οι μαλακίες που κυκλοφορούν βλάπτουν σοβαρά την νοημοσύνη αλλά και την πέψη των τροφών. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΚΙΩΛΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΚΙΩΛΑΣ.Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΞΕΡΟΛΕΣ.............ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Ν ΑΝΟΙΓΟΥΝ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή