Η ΦΥΛΗ
“Κυρίαρχη και Απόλυτη είναι για την Ιδεολογία η Ιδέα της Φυλής… Δια της Φυλής θεωρούμε τον Κόσμο, δια της Φυλής σημασιοδοτούμε την παρουσία μας στην Οικουμένη, η Φυλή καθορίζει την αντίληψη μας για το Θείον, για την Τέχνη και τα Γράμματα, για την Πολιτεία και την Ηθική. Είναι η Φυλή σύνολο ατόμων κοινής καταγωγής. Βασικό συστατικό της Φυλής η οικογένεια. Πολλές οικογένειες κοινής καταγωγής αποτελούν την «Πατριά, σόι ή φατρία. Πολλές πατριές αποτελούν την Φυλή. Η συνείδηση της κοινής καταγωγής δημιουργεί δεσμούς φυλετικούς σε μεγάλες πληθυσμιακά ομάδες, όπου το πέρασμα του χρόνου έχει σβήσει τα ίχνη της συγκεκριμένης συγγενικής σχέσεως.
Συγγενικής σχέσεως, που προκύπτει από κοινά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, κοινά υπό την έννοια μιας ποικιλίας σύμφωνα με τον φυσικό νόμο, αλλά και ενός διαφορισμού όλων αυτών των «ποικίλων» χαρακτήρων σε σχέση με τα χαρακτηριστικά μιας άλλης Φυλής. Η Φυλή είναι η αιτία των πάντων ή ορθότερα τα ΠΑΝΤΑ. Μέσω της Φυλής αντιλαμβανόμεθα την βιολογική αιτία της παρουσίας μας στον Κόσμο των φαινομένων, των Ιδεών και του Υπερφυσικού. Και όταν ακόμη αυτό δεν γίνεται άμεσα αντιληπτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Πέρα από τα κοινά ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά τα άτομα μιας Φυλής κατέχουν ή κατέχονται και από ένα σύνολο κοινών διανοητικών ικανοτήτων, αισθητικών ευαισθησιών και ψυχικών τάσεων, που διαμορφώνουν με την σειρά τους την Τέχνη, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και την Θρησκεία της Φυλής. Σώμα, Νους και ψυχή κατά την άποψή μου στέκουν ισοδύναμοι και αδιάσπαστοι μάρτυρες της Φυλετικής ταυτότητος ενός ατόμου ή λαού. Διανοητική ικανότητα για να γνωρίζουν τι πρακτικά σημαίνει η μετρική σχέση μεταξύ των καθέτων πλευρών και της υποτείνουσας ενός ορθογωνίου τριγώνου είχαν και οι αρχαίοι αιγύπτιοι, όμως μόνο οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν τον τρόπο και τον προορισμό την γνώση αυτή να κάμουν Θεώρημα…
Οι σημερινοί Έλληνες αποτελούν την γνήσια συνέχεια των Ελλήνων της κλασσικής περιόδου, που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Σε όσους δυσπιστούν γι’ αυτό θα πω μόνο τούτο: ας μελετήσουν την αρχαία Ελληνική Ιστορία και ας την συγκρίνουν με την σύγχρονη και επιπλέον ας μελετήσουν την Λαογραφία του Νικολάου Πολίτη όπου φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις παραδόσεις, τους μύθους και τους θρύλους των απλών ανθρώπων του λαού η συνέχεια μέσα από τους αιώνες…”
Σχόλιο Πελασγού : Ας καταλάβουν κάποιοι πως ρατσισμός και Φυλή είναι εντελώς διαφορετικές έννοιες και ο σεβασμός και αγάπη στο Έθνος δεν κάνει έναν πολίτη "ρατσιστή" κατά των άλλων Εθνών.Η έννοια της Φυλής είναι κοσμογονικά για την ανθρωπότητα, καθώς από Φυλές αποτελείται..Εμείς είμαστε οι ευλογημένοι γόνοι της χώρας ΕΛΛΑΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου