Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ενώ ο Πρόεδρος των εν Ελλάδι μουσουλμάνων βάζει το Κοράνι πάνω από τη Δημοκρατία στην οποία ζεί, οι Ρώσοι ετοιμάζουν να πατάξουν τη λαθρομετανάστευση..



Δείτε τί δηλώνει ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Ελλάδος...Ποιός είναι πάνω από την Δημοκρατία στην οποία ζούν;Τί σέβονται και ακούν;;Την..δημοκρατία;;Τα χαζοδικαιώματα που θέλουν οπωσδήποτε να τους δώσουν αντιρατσιστές και νέα τάξη πραγμάτων;;Τί τους νοιάζει;Το Ισλάμ...Το Κοράνι..Αυτό θα ακούσουν ό,τι και να τους πεί..Αν το Κοράνι τους πεί, σκοτώστε τους απίστους....




Την ίδια στιγμή, στην Ρωσία με τους 5 εκατομμύρια μετανάστες είναι έτοιμοι να πατάξουν τη λαθρομετανάστευση και να παραμείνει η Ρωσία..ρωσική.

Δήμαρχος Μόσχας: «Η Μόσχα είναι και θα παραμείνει ρωσική πόλη. «Άτομα που δεν ομιλούν επαρκώς την ρωσική γλώσσα και προέρχονται από διαφορετική κουλτούρα είναι προτιμότερο να παραμένουν στη δική τους χώρα. Για τον λόγο αυτό δεν εγκρίνουμε την παραμονή τους στη Μόσχα»
«Ο διαχωρισμός των εθνοτικών ομάδων και η απομόνωσή τους από το σύνολο του πληθυσμού δημιουργεί αντιπαλότητες μεταξύ των πολιτισμικών ομάδων. Πρόκειται για άκρως επικίνδυνο φαινόμενο, με δυνητικά εκρηκτικές προεκτάσεις, ειδικά για την πόλη μας»






Μεντβέντεφ: «Το μεταναστευτικό είναι θέμα με σοβαρές προεκτάσεις στους τομείς της υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της οικονομίας και της ασφάλειας και χρήζει άμεσης διαχείρισης»


Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου