Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Δόγμα 2,5 πολέμων εφαρμόζει η Τουρκία - φυσικά υπάρχει και η Ελλάδα μέσα στα πλάνα τους

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Αλλάζει η «κόκκινη βίβλος» της Τουρκίας με την γειτονική χώρα να σχεδιάζει τη στρατηγική της για την αντιμετώπιση 2.5 πολέμων, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Η κόκκινη βίβλος που για τελευταία φορά επικαιροποιήθηκε πριν το 2010 είναι ο οδηγός της τουρκικής κυβέρνησης και των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων . 

Πριν από 3 χρόνια η κυβέρνηση Ερντογάν είχε βγάλει τους πιθανούς εχθρούς όπως τη Συρία. Η βίβλος αναφέρονταν σε 1.5 πόλεμο, δηλαδή με την Ελλάδα και το PKK. Eνω τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε η πρόβλεψη για 2.5 πολέμους. 
Όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan λόγω της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού από την αεράμυνα της Συρίας και λόγω των μαχών στη χώρα αυτή η Άγκυρα αλλάζει στρατηγική. 

Η Συρία γίνεται ο νούμερο ένα εχθρός στη λίστα των απειλών. Η Ελλάδα θεωρείται ο δεύτερος εχθρός και το PKK o μισός εχθρός. 
Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ήδη η Τουρκία εφαρμόζει το δόγμα των 2.5 πολέμων δηλαδή οι ‘Ενοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες ή ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν 2.5 πολέμους ταυτόχρονα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου