Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δίνουν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους μουσουλμάνους για προσευχή..

Δύο χώροι στην Αθήνα, συγκεκριμένα το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της Λύσης της νηστείας του Ραμαζανιού!

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων(Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη) αποφασίστηκε να παραχωρηθούν δωρεάν για να επιλέξουν οι μουσουλμάνοι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας(ΣΕΦ) και Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών(ΟΑΚΑ).

Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων ανακοίνωσε πως οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία πρέπει να κάνουν εγγράφως τις αιτήσεις τους μέχρι 22 Ιουλίου 2013 στα διοικητικά συμβούλια των προαναφερομένων χώρων για να κάνουν χρήση τους.

http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20274:---a------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


Σχόλιο Πελασγού : Γιατί όχι και την..Βουλή;Αφού μπρος στους μουσουλμάνους δεν κάνουν πίσω..Κι ας σκοτώνονται ορθόδοξοι σε Συρία, Αίγυπτο και αλλού!

1 σχόλιο:

  1. Δωρεάν γαμώ τό μ.... τής μάνας σας αρχιπροδότες! Όλα δωρεάν γιά τά λαθροσκουπίδια. Αυτά τά δωρεάν όμως είναι πληρωμένα απ΄όλους εμάς πού μάς γονάτισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή