Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Να τι δεν θα πάρουν απ΄τον Έλληνα..

Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα αλυσίδας σουπερ μάρκετ.
Πλησιάζει στο ταμείο  ένας γηραιός, ρακένδυτος άνδρας,  μέ 3-4 κονσέρβες κι ένα γκαζάκι στο καλαθάκι του.
Η νεαρή ταμίας  κτυπάει τις κονσέρβες και το γκαζάκι στην ταμειακή μηχανή, τον κοιτάει και του λέει: "Φύγετε κύριε, η εταιρεία μας  δικαιολογεί κάποια  δωρεάν καλάθια".
Αυτός την κοιτάει με καλωσύνη, την ευχαριστεί εκατό φορές και  της  δίνει χίλιες  ευχές.
Μόλις εκείνος απομακρύνεται, ανοίγει την  τσάντα της καί βάζει τά χρήματα στό ταμείο από τό πορτοφόλι της!! Όσοι ήταν στην ουρά,  2-3 άτομα, έχουν μείνει κάγκελο. Αμέσως   της  λένε "κοπελιά,  να τα πληρώσουμε εμείς. Η νεαρή κοπέλα τους  κοιτάζει αυστηρά και τους απαντά αποφασιστικά:
"Ευχαριστώ, εγώ το ἀποφάσισα, εγώ θα τα πληρώσω. Ελάτε, παρακαλώ, προχωράτε". 


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΑΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ.... ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ....ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή