Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κερδοφόρα, σε αντίθεση με πέρυσι, η Aegean...

Η αύξηση του τουριστικού ρεύματος και η εξωστρέφεια της εταιρείας οδήγησαν την Aegean στην κερδοφορία στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Ο κύκλος εργασιών της Aegean κατά το διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου ανήλθε σε 278,6 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 22% σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2012. Κατά την ίδια περίοδο, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 16,5 εκατ. ευρώ, σε σύγκριση με ζημίες 38,5 εκατ. ευρώ το 2012.

Η Aegean μετέφερε 1,6 εκατ. επιβάτες στο δίκτυο εξωτερικού το πρώτο εξάμηνο του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 11% σε σχέση με το 2012. Η μέση πληρότητα των πτήσεων στο δίκτυο εξωτερικού ενισχύθηκε κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες στο 76%, γεγονός που συνέβαλε σημαντικά στη βελτίωση του αποτελέσματος της εταιρείας. Αντίθετα, η επιβατική κίνηση εσωτερικού υποχώρησε κατά 5%, με περαιτέρω μείωση του μέσου ναύλου εσωτερικού για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Οι χαμηλότερες τιμές πετρελαίου συνέβαλαν επίσης στη μείωση του κόστους καυσίμου της εταιρείας κατά 4% και κατά συνέπεια στη βελτίωση της κερδοφορίας. Οι πρόσφατες όμως εξελίξεις στη Μέση Ανατολή τον Αύγουστο οδήγησαν τις τιμές πετρελαίου σε υψηλότερα επίπεδα.


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου