Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Αίμα ζητάει η Τουρκία στην Συρία..

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι οι περιορισμένες επιθέσεις κατά της Συρίας, που προανήγγειλαν οι ΗΠΑ, δεν θα είναι επαρκείς για την αλλαγή του καθεστώτος στη χώρα και η τουρκική ηγεσία επιμένει σε μια  γενική στρατιωτική επίθεση με στόχο την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης.


«Σύμφωνα με εμάς μια περιορισμένη επίθεση δεν αρκεί», είπε ο Ερντογάν.

«Πρέπει να αναληφθούν μέτρα παρόμοια με εκείνα  που εφαρμόστηκαν στο Κοσσυφοπέδιο. Επιθέσεις μίας ή δύο ημερών δεν αρκούν. Ο στόχος είναι η αλλαγή του καθεστώτος».

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση και ο στρατός συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την ανάληψη δράσης στην Συρία, αλλά απέκλεισε την αποστολή χερσαίων δυνάμεων ή τη διεξαγωγή μιας διαρκούς εκστρατείας.

Ο Ερντογάν, η χώρα του οποίου έχει μεγάλης έκτασης σύνορα με την Συρία, ήταν κάποτε σύμμαχος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ Άσαντ, αλλά τώρα είναι ένας από τους πιο έντονους επικριτές του.

--
The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου