Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ελεύθεροι οι Τσέχοι που..κατασκόπευαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε Λήμνο..


Ελεύθεροι με εγγύηση αφήνονται οι δύο Τσέχοι που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λήμνο, με την κατηγορία της κατασκοπείας και έμειναν στη φυλακή για μερικούς μήνες !

Ο Μάρτιν Πέζλαρ και ο Ιβάν Μπούχτα, οι οποίοι ειδικεύονται στη δημιουργία πολεμικών βιντεοπαιχνιδιών, συνελήφθησαν στις 9 Σεπτεμβρίου στη Λήμνο, καθώς με τις κάμερές τους είχαν τραβήξει βίντεο από διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.


Δύο Τσέχοι δημιουργοί βιντεοπαιχνιδιών, που είχαν συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Λήμνο, με την κατηγορία της κατασκοπείας θα αφεθούν σύντομα ελεύθεροι και θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ανακοίνωσε η τσεχική κυβέρνηση, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP).

"Μετά από σειρά διαπραγματεύσεων ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενημέρωσε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, τον Τσέχο ομόλογό του, Πετρ Νέτσας, για την απελευθέρωση των δύο Τσέχων" δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μίχαλ Σούστερ.

Ο Τσέχος πρωθυπουργός "εκτιμά τις προσπάθειες" που κατέβαλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τσεχίας, Κάρελ Σρολ, είπε ότι ο καθένας από τους δύο Τσέχους θα καταβάλει εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ. "Μετά την καταβολή της εγγύησης δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για να επιστρέψουν στην Τσεχία. Η έρευνα (για την υπόθεση) θα συνεχιστεί" διευκρίνισε.
( Αν επιστρέψουν να μας το πείτε να το αναρτήσουμε !!)

Ο Μάρτιν Πέζλαρ και ο Ιβάν Μπούχτα, οι οποίοι ειδικεύονται στη δημιουργία πολεμικών βιντεοπαιχνιδιών, συνελήφθησαν στις 9 Σεπτεμβρίου στη Λήμνο, καθώς με τις κάμερές τους φέρεται να είχαν τραβήξει βίντεο από διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πακτορείο, στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Νέτσας είχε ζητήσει από τον Έλληνα πρωθυπουργό "να διασφαλίσει ότι οι ελληνικές αρχές θα προσέξουν την υπόθεση, ώστε να αποφευχθεί τυχόν παρεξήγηση" που θα έβλαπτε τις διμερείς σχέσεις.

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους φέρεται επίσης να άσκησε πιέσεις για το ίδιο θέμα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Μετά τη σύλληψή τους οι δύο Τσέχοι είχαν υποστηρίξει ότι σχεδίαζαν το φουτουριστικό παιχνίδι "Arma 3", η δράση του οποίου τοποθετείται στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο. Η εταιρεία για την οποία εργάζονται, η Bohemia Interactive Studio, βεβαίωσε ότι οι δύο άνδρες έκαναν διακοπές στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι τα παιχνίδια που προωθεί βασίζονται σε πληροφορίες "προσβάσιμες στο κοινό".

Έκαναν παρέμβαση ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Τσεχίας για δύο Τουρίστες στον Σαμαρά και Παπούλια αντίστοιχα ...Εμείς γιατί δεν τα τρώμε αυτά ;  


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Άλλη μία επιβράβευση επικύνδινων καθαρμάτων γιά τήν ασφάλεια τής πατρίδος μας, από τούς κατοχικούς νεοναζί πού κυβερνούν. Είσαι αναρχοκομμούνι τού σόρος καί καταστρέφεις δημόσια περιουσία? Μήν ανησυχείς! Δέν θά τιμωρηθείς γιατί είσαι δικός τους στρατιώτης. Είσαι λαθροέποικος καί δολοφονείς Έλληνες? Θά πριμοδοτήσε καί θά έχεις καί δωρεάν υγεία. Είσαι ξένος πράκτορας μυστικής υπηρεσίας καί κατασκοπεύεις? Λίγη υπομονή κάνε καί σύντομα θά είσαι ελεύθερος. Αυτή είναι ή ψευτοδημοκρατία τους! Αυτά τά εγκλήματα διέπραξαν οί πουστοδημοκράτες ξεπουλημένοι 39 χρόνια απάτης, υποκρισίας, κλεψιάς, προδοσίας, ξεπουλήματος, μπαχαλοποίησης τής Ελλάδος χωρίς σύνορα πιά. Όποιο σκουλήκι τού πλανήτη γουστάρει νά εισβάλει στήν Ελλάδα νά κατασκοπεύσει, θά κονομήσει καί 1500 ευρουδάκια, χωρίς τόν κίνδυνο νά τουφεκιστεί. Τυπικά γιά τά μάτια τών ηλιθίων θά φυλακιστεί λίγους μήνες καί ελεύθερος πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή