Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Γι΄αυτό δεν μιλάνε τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) : Λαθρομετανάστες βίασαν και λήστεψαν ανήλικο λαθρομετανάστη...

Σοκ προκαλεί η καταγγελία νεαρού μετανάστη, υπήκοου Πακιστάν, ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ληστείας από άλλους… μετανάστες.  Συγκεκριμένα, ο νεαρός αλλοδαπός, που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας και υποστήριξε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, ένας γνωστός του, υπήκοος Ινδίας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να μεταβεί σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Παλαίρου,για κτηνοτροφικές εργασίες.
Εκεί τον περίμεναν οι τέσσερις κατηγορούμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και στην συνέχεια τον χτύπησαν με ένα ξύλο. Κατόπιν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία, οι τέσσερις αλλοδαποί ασέλγησαν σε βάρος του 16χρονου... και στην συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. 
Έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 24χρονος Ινδός και ο 26χρονος Πακιστανός. 
Από τον έλεγχο των στοιχείων των δύο συλληφθέντων προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. 
Επίσης, και ο 16χρονος στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία δεν θα κινηθεί σε βάρος του διαδικασία απέλασης. Αντίθετα, θα παραδοθεί σε κοινωνική υπηρεσία προστασίας ανηλίκων αλλοδαπών. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λευκάδας, ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Στά αυτά μας! Λαθροσκουπίδια είναι αυτός είναι ό πολυτισμός τους. Τό θέμα είναι πότε θά ξυπνήσουμε όλοι μας, νά τούς πηδήξουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή