Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Χιλιάδες πρόσφυγες από την Συρία - βρίσκουν καταφύγιο στις κουρδικές περιοχές του βόρειου Ιράκ..

Ο Mahmoud Qarou μάζεψε την Κυριακή τα υπάρχοντά του για να ενωθεί με την πορεία δεκάδων χιλιάδων Σύριων προσφύγων προς το Βόρειο Ιράκ, απόλυτα πεπεισμένος ότι η διετής διαμάχη αναμένεται να λάβει ολοένα και πιο άσχημη τροπή..

Περίπου 35.000 Σύριοι πρόσφυγες κατευθύνονται από την Πέμπτη προς τα γειτονικά σύνορα του Ιρακινού Κουρδιστάν , έπειτα από εβδομάδες μαχών μεταξύ των τρομοκρατών Σουνιτών της al-Nusra και των Κούρδων μαχητών πλησίον των Κουρδικών συνόρων.

"Δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για ειρηνική επίλυση στην Συρία. Το καθεστώς μας βομβαρδίζει και τα μέλη του μετώπου της al-Nusra πραγματοποιούν επιθέσεις αυτοκτονίας παντού", δήλωσε ο Qarou.

Η μαζική και ξαφνική έξοδος των Σύριων προσφύγων έχει αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες να εμπλακεί ολοένα και περισσότερο το Ιράκ στον πόλεμο της Συρίας. Ο ηγέτης της Κουρδικής περιοχής του Ιράκ, διαθέτοντας δύναμη χιλιάδων στρατιωτών, ορκίστηκε να προστατεύσει τους συμπατριώτες του στην Συρία από τις επιθέσεις των τρομοκρατών που συνδέονται με την al-Qaeda, με τους τελευταίους να κατέχουν εδάφη και στις δύο πλευρές των συνόρων.


pentapostagma.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου