Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σχέδιο αποχώρησης Ελλήνων από την Αίγυπτο;

Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο Πεντάγωνο προκειμένου να στηθεί επιχείρηση  για την απομάκρυνση των ομογενών μας από την φλεγόμενη Αίγυπτο, εάν κριθεί αναγκαίο.
Οι επιτελείς έχουν αρχίσει να καταστρώνουν σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων πολιτών καθώς οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για μουσουλμάνους που στρέφουν την οργή και το μίσος τους εναντίον «αλλόθρησκων».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία  με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδωρο.
Να θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν η Πολεμική Αεροπορία όταν κατέρρεε το καθεστώς Μουμπάρακ και η Αίγυπτος είχε πάρει και πάλι φωτιά , μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας είχαν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια απομακρύνει τους Έλληνες από το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας.   

Γ.Κοκ.


Πηγή1
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου