Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

"Πιάσαν" τον ΓΑΠ στην Σάμο...Ποιός τον σώζει...

Η είδηση ότι ο Γ. Παπανδρέουκάνει διακοπές στη Σάμο, προκάλεσε τηναντίδρασηπολλών κατοίκων του νησιού

Οργανώνουν συγκέντρωση απόψε έξω από το ξενοδοχείο που μένει

- Παρουσιάζεται ματωμένος και με μεγάλα δόντια στην αφίσα
- Τον χαρακτηρίζουν "εθνικό προδότη"
Έτσι, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των εικόνων, στις οποίες ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται χαλαρός, να απολαμβάνει... αστακούς και ψαράκι, κυκλοφόρησε μέσω Facebook η είδηση..





Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται... αιμοσταγής,
και δίπλα, υπάρχει κάλεσμα των κατοίκων, να βρεθούν στις επτά το απόγευμα, έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Γιώργος Παπανδρέου, για να διαμαρτυρηθούν για την παρουσία του στο νησί.

"Να σταματήσει τις διακοπές του τώρα και να φύγει από το νησί!" αναφέρει η αφίσα, 
στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτηρίζεται "εθνικός προδότης" και... "ανεπιθύμητος"!

Σύμφωνα με πληροφορίες του i-samos, πρόκειται για μια αυθόρμητη κίνηση κατοίκων του νησιού, στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πολυτέκνων, ο κυνηγετικός σύλλογος κ.α.

newsit


Σχόλιο Πελασγού : Είναι κομμάτι της προδοσίας ο ΓΑΠ...Και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς ίχνος ξεδιαντροπιάς....Δεν είχε καν το "τακτ" να σηκωθεί να φύγει από την Ελλάδα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου