Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Εξάμηνος αποκλεισμός στον τούρκο που προσέβαλε Έλληνες και αρμένιους..

Έξι μήνες αποκλεισμένος από τα αθλητικά δρώμενα θα είναι ο 23χρονος Τούρκος πρωταθλητής, Ριζά Καγιάλπ, ως τιμωρία για τα εθνικιστικά σχόλια που έκανε για Έλληνες και Αρμένιους, στα οποία τους χαρακτήρισε ακτιβιστικά σκυλιά στο twitter του.

Σύμφωνα με το «gazzetta.gr», ο νεαρός Ολυμπιονίκης τάχθηκε από την πρώτη στιγμή εναντίον των διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, με το χαρακτηριστικό σχόλιο: «Γαμ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ... προδότες» ενώ σε άλλο «τιτίβισμα» προχώρησε ακόμα περισσότερο: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους αρμένιους και έλληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

Αμέσως η ελληνική αποστολή στη Μερσίνα αντέδρασε άμεσα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία και αποβολή του αθλητή από τους αγώνες φτάνοντας το θέμα εως τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων, η οποία ζήτησε να αποσυρθεί ο αθλητής από τους Μεσογειακούς. Ο Καγιάλπ, όμως, που είχε προλάβει να αγωνιστεί και να πάρει το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, αποσύρθηκε από το Μεσογειακό Χωριό αμέσως με το που ξέσπασε ο σάλος.

Τελικά με το θέμα ασχολήθηκε η Παγκόσμια Ομοσπονδία πάλης, η οποία αφού άκουσε τις εξηγήσεις του, του επέβαλε ποινή έξι μηνών αποκλεισμού από κάθε διεθνή αθλητική διοργάνωση, που ισχύει από τις 12 Ιουλίου, ως τις 11 Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην απολογία του ο Καγιάλπ το μόνο που είπε ήταν «ότι δεν γνωρίζει πως αυτά τα λόγια βρέθηκαν στον λογαριασμό του στο twitter και σίγουρα δεν ήταν δικά του...»


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου