Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ορεστιάδα : Βουλγάρα σκότωσε τον Έλληνα σύζυγό της!

-Συγκλονίζει την πόλη η εν ψυχρώ δολοφονία του Έλληνα αγρότη 
-Ο άντρας βρήκε τη γυναίκα του σε καφενείο και μετά από λίγα δευτερόλεπτα οι πυροβολισμοί προκαλούσαν πανικό...

Θύμα ένας 52χρονος αγρότης που έχασε τη ζωή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν η σύζυγός του τον πυροβόλησε με καραμπίνα. Σύμφωνα με το thrakinea.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο 52χρονος εντόπισε τη γυναίκα του σε καφενείο του κάμπου της Ορεστιάδας.

Η 29χρονη από τη Βουλγαρία, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε φύγει από το σπίτι της τις τελευταίες μέρες πυροβόλησε και σκότωσε το σύζυγό της, μετά από μια σύντομη λογομαχία. Ο θάνατος του 52χρονου ήταν ακαριαίος.

Η γυναίκα που συνελήφθη, πριν από λίγες εβδομάδες είχε τραυματίσει με μαχαίρι το σύζυγό της, ο οποίος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι έξι ετών.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου