Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Επίθεση λαθρομεταναστών σε λιμενικούς στην Σάμο!

Ένταση σημειώθηκε την Τετάρτη στην Σάμο όταν ομάδα περίπου 40 παράνομων μεταναστών που είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή «Ποτάμι» κοντά στο Καρλόβασι, κινήθηκε απειλητικά κατά λιμενικών και πραγματοποίησε πορεία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι 40 αλλοδαποί αρχικά μεταφέρθηκαν στον τοπικό λιμενικό σταθμό και στην συνέχεια «κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου». 

Χρειάστηκε, τελικά, η επέμβαση μεγαλύτερης ομάδας λιμενικών και αστυνομικών για να οδηγηθούν πίσω στο λιμενικό σταθμό και από εκεί στο λιμεναρχείο Σάμου όπου και κρατούνται.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για «πρωτόγνωρη» κίνηση σε βάρος λιμενικών και «παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν».

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες αναμενόταν να προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου