Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

"Ρατσιστικό" μένος Εβραίων κατά χριστιανικού νεκροταφείου στο Ισραήλ!

Τέσσερις νεαροί φανατικοί εβραϊστές, δύο εκ των οποίων είναι έποικοι από τη Δυτική Όχθη, βεβήλωσαν ένα χριστιανικό νεκροταφείο στο όρος Σιόν, στον τομέα της Παλαιάς Ιερουσαλήμ, αλλά συνελήφθησαν άμεσα από την ισραηλινή αστυνομία.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι όλοι ηλικίας μεταξύ 17 και 26 ετών, έσπασαν περίπου 15 μνήματα, σύμφωνα με τον αστυνομικό επιθεωρητή Μίκι Ρόζενφελντ.

Όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους, δύο είναι τα βασικά σημεία που διερευνά η αστυνομία: πρώτον εάν το μίσος είναι το κίνητρο των τεσσάρων δραστών και, δεύτερον, εάν οι εγκληματικές πράξεις τους έχουν εθνικιστικό περιεχόμενο.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Επειδη ειμαστε ιουδαικη αιρεση το εκαναν.ναι ναι ναι.Αξιολυπητοι!Δεστε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή