Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ράμα : Στρατηγικός εταίρος μας η τουρκία

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιούλ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της Τουρκίας συνεχάρη για τη νίκη του, τον Έντι Ράμα για τις εκλογικές διαδικασίες και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Αλβανίας και τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η Τουρκία στη βελτίωση του συστήματος υγείας στη χώρα.

Ο Έντι Ράμα αναφερόμενος στις σχέσεις των δύο χωρών, επανέλαβε ότι η Τουρκία αποτελεί στρατηγικό εταίρο στην ανάπτυξη της Αλβανίας.


Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Το έχουμε αναφέρει και άλλοτε...Αλβανία και Τουρκία θέλουν προσοχή, η μία μπορεί να λειτουργήσει ως δορυφόρος της άλλης και αρνητικός πόλος για εμάς..

1 σχόλιο:

  1. Τουρκαλβανοί μιά ζωή. Μαζί λεηλατούσαν τήν πατρίδα μας τό 1821, αδελφάκια στό έγκλημα πάντωτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή