Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Απόρρητο έγγραφο δείχνει τις σχέσεις τουρκίας με ισλαμιστές τρομοκράτες της Συρίας!

Απόρρητο έγγραφο που αποκαλύπτει ιστοσελίδα Κούρδων αποδεικνύει ότι η Τουρκία στηρίζει ό,τι πιο εξετρεμιστικό υπάρχει στην Συρία. Τους ακραίους της οργάνωσης Αλ Νούσρα, οι οποίοι αποκεφαλίζουν και καίνε ανθρώπους.

Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Γκιουλέρ αναφέρεται : ¨ Στην βάση των περιφερειακών μας συμφερόντων βρίσκεται η δέουσα στήριξη προς τους μαχητές του Αλ Νούσρα ενάντια στο PYD, και η στέγασή τους στις δημόσιες κοινωνικές υπηρεσίες”

Η Lekolin.org δημοσίευσε το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται πως “εγκρίθηκε η παραμονή των μαχητών σε χώρους υποδοχής του υπουργείου Θρησκευτικών Υποθέσεων όπως και σε άλλους δημόσιους ξενώνες που θα καθοριστούν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών μας”.


Στο έγγραφο που έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών στην νομαρχία του Χατάι με την υπογραφή του υπουργού Μουαμέρ Γκιουλέρ, και την διαβάθμιση απόρρητο, παρουσιάζονται “οι στρατηγικές σχέσεις Τουρκίας με την Αλ Νούσρα”. 
Στρατηγικές συμμαχίες με ο,τι πιο φανατικό ...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου