Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Έκρηξη σε εγκαταστάσεις κρατικής εταιρίας κατασκευής πυραύλων στην τουρκία

Όπως μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», σημειώθηκε έκρηξη σε εγκαταστάσεις της κρατικής εταιρίας κατασκευής πυραύλων της χώρας, Roketsan, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων εργαζομένων.

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις στην περιοχή Ελμαντάγκ στην Άγκυρα. Δύο από τους τραυματίες φέρονται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της τουρκικής πρωτεύουσας. Ο δήμαρχος του προαστίου βέβαια υποστηρίζει ότι μόνο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η έκρηξη συνέβη την ώρα που εργαζόμενοι της εταιρίας προέβαιναν σε ελεγχόμενη έκρηξη, πιθανόν για την εξουδετέρωση ληγμένων πυρομαχικών.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου