Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Γιός Άσαντ : "Είμαστε έτοιμοι...Οι Αμερικάνοι δεν έχουν στρατιώτες, έχουν δειλούς που παριστάνουν τους απελευθερωτές.."

Ο μόλις 11χρονος γιος του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ο μικρός Χαφέζ, σε ανάρτησή του στο Facebook προκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ τους Αμερικανούς να πραγματοποιήσουν στρατιωτική επέμβαση στην Συρία για να αποδειχθεί ότι οι Σύροι στρατιώτες είναι πολύ ανώτεροι από τους Αμερικανούς, έστω και αν αυτοί είναι καλύτερα εξοπλισμένοι με τα "καλύτερα όπλα του κόσμου".

Στη σελίδα του 11χρονου γιου του Μπασάρ Αλ Άσαντ μπορεί κανείς να διαβάσει: «Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει κάτι δειλούς με νέα τεχνολογία που θεωρούν τους εαυτούς τους απελευθερωτές», ενώ προσθέτει «Θέλω τοοόσο πολύ να επιτεθούν, γιατί θέλω να κάνουν αυτό το τεράστιο λάθος να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν το τέλος του».

«Δεν ξέρουν τη γη μας όπως εμείς, κανείς δεν την ξέρει, η νίκη είναι δική μας στο τέλος όσο χρόνο κι αν μας πάρει», λέει η μακροσκελής ανάρτηση.

Αν και η αυθεντικότητα του λογαριασμού δεν είναι επιβεβαιωμένη, το πλήθος των «φίλων» και των «like» καθώς και τα σχόλια άλλων μελών της οικογένειας του Άσαντ καθώς και παιδιών και εγγονών ανώτατων αξιωματούχων της Συρίας, συντελούν στο να θεωρείται ότι πράγματι ανήκει στον γιο του Άσαντ.

Επίσης, ο κάτοχος της συγκεκριμένης σελίδας αναφέρει ότι είναι απόφοιτος του σχολείου Μοντεσόρι στην Δαμασκό, μια λεπτομέρεια που τον Φεβρουάριο του 2011 είχε συμπεριλάβει στο εκτενές αφιέρωμά του για την οικογένεια Άσαντ το περιοδικό Vogue.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου