Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

"Αναβάλλεται" για μερικούς μήνες η οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ!

Οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκράτες ηγέτες και μέλη της Γερουσίας των Η.Π.Α οδηγήθηκαν πριν από λίγες ώρες στην επίτευξη διακομματικής συμφωνίας ώστε να δοθεί τέλος στο μερικό κλείσιμο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και να αυξηθεί το όριο χρέους των Η.Π.Α

Το νομοσχέδιο των μελών της Γερουσίας θα πρέπει να ψηφιστεί και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου μία μικρή ομάδα μελών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος θα ενώσει την ψήφο της με τους Δημοκράτες ώστε το νομοσχέδιο να αποσταλεί και να ψηφισθεί τελικώς από τον Πρόεδρο Barack Obama.
Το νομοσχέδιο οδηγεί στην επέκταση του ομοσπονδιακού ορίου δανεισμού έως τις 7 Φεβρουαρίου και στην παροχή χρηματοδότησης προς την ομοσπονδιακή κυβέρνηση έως τις 15 Ιανουρίου.
Είναι ένα νομοσχέδιο που έρχεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, μία μόλις ημέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία αύξησης του ορίου δανεισμού ύψους $16.7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
Στην αίθουσα της Γερουσίας, ο ηγέτης των Δημοκρατικών Harry Reid κατονόμασε την νομοθεσία ως «ιστορική», αναφέροντας ότι δίδει τα χρονικά περιθώρια στο Κογκρέσο ώστε να εργασθεί προς την κατεύθυνση επίτευξης μακροχρόνιας συμφωνίας επί του προϋπολογισμού.
"Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της καταστροφής", δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου