Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μια άλλη..άποψη για τα πολιτικά - τί θα γίνει;




Γράφει: ο Δημοσιογράφος-Οικονομολόγος ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εξωτερικές Πιέσεις


Η Ελλάδα δέχεται εξωτερικές πιέσεις λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης και των φυσικών πόρων της όπως είναι το πετρέλαιο στις ΑΟΖ της και επίσης το φυσικό αέριο.  Τελειώνει το πετρέλαιο στην Μέση Ανατολή και τώρα η Ελλάδα είναι το επίκεντρο του κόσμου.  Για αυτό θα γίνει πόλεμος παγκόσμιος τρίτος στο μέσο μακροχρόνιο διάστημα μελλοντικά.  Η Ελλάδα διοικείται από σιωνιστές τραπεζίτες και από την ΔΝΤ Τρόϊκα και από την ΕΚΤ της ΕΕ μέσω της Μέρκελ.  Είναι λογικό λοιπόν, οι ξένες δυνάμεις και κυρίως οι Εβραιοσιωνιστικές Αμερικανογερμανικές και Εγγλέζικες να θέλουν την πίτα του λέοντος στην περιοχή.   Μοιράζεται η περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου και των Βαλκανίων.  Βλέπετε τον χάρτη της Μέσης Ανατολής το πώς η Νέα Τάξη θέλει να τον ρυθμίσει στο μέλλον.   Έτσι θα αλλάξουν και τα σύνορα στα Βαλκάνια και τα σύνορα της Ελλάδος.  Βλέπετε ότι θέλουν να δημιουργήσουν το Αρμενικό ζήτημα και το Κουρδικό και να διαμελίσουν την Τουρκία.   Αυτό θα επηρεάσει την Ρωσία και άλλες μεγάλες δυνάμεις με την επίδραση και επιρροή και παρέμβαση την στρατιωτική των ΗΠΑ.

Κατάργηση και εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή


Η Χρυσή Αυγή θα τεθεί εκτός νόμου και θα καταργηθεί.  Το σχέδιο προέρχεται από πολύ υψηλά κλιμάκια της εξουσίας από την ΕΕ και από το Jewish Commitee της Νέας Υόρκης.  Αυτοί δηλαδή που έχουν δανείσει την Ελλάδα και θέλει ο Πρωθυπουργός Σαμαράς να πείσει να ανανεώσουν το συνολικό χρέος για ανάπτυξη και ευημερία με ένα νέο ομόλογο 30ετή ελληνικό και να επενδύσουν στην χώρα.   Το κόμμα αυτό θα αντικατασταθεί από ένα Βυζαντινό-Ελληνικό-Βασιλικό κόμμα που ιδρύει ο πρίγκιπας Νικόλαος με πολλά στελέχη από όλα τα υπόλοιπα κόμματα που υπάρχουν στην Βουλή.   Πρώτος από όλους είναι το βαπτιστήρι του, ο Βυζαντινολόγος που είναι στέλεχος ΠΑΣΟΚ.  Πρωθυπουργός θα είναι ο Σιρ Μαρκεζίνης ενώ κομματάρχης ο Νικόλαος ο Πρίγκιψ, γιός του τέως Βασιλειά Κωνσταντίνου, που μένουν πλέον μόνιμα στην Ελλάδα στο Πόρτο Χέλι.   Η Ντόρα είναι στο κόλπο.   Αφού ο Αβραμόπουλος θα γίνει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μελλοντικός πρωθυπουργός μάλλον εάν βέβαια κρατήσει τα ποσοστά η ΝΔ στο 20% και δεν πάει στα 9% του εκλογικού σώματος.   Οι Μητσοτακαίοι θα μπούν στην "Εθνική Ελπίδα" που θα λέγεται το κόμμα αυτό και υπολογίζεται ότι θα έχει ένα ποσοστό του 30% των Ελλήνων πολιτών.  Θα εκφράζει την βούληση των εθνικιστών-λαϊκιστών-πατριωτών με πρωτεργάρη τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής.

Τώρα που μπήκε ο Μιχαλολιάκος φυλακή τι θα συμβεί;

Ο Σαμαράς τα κατάφερε.  Επηρέασε την δικαιοσύνη με τον Φύσσα.   Οι Σιωνιστές τραπεζίτες με την προβοκάτσια της CIA κατάφεραν να κλείσουν μέσα στην φυλακή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.   Και όμως η βουλευτική ασυλία δεν καταργήθηκε και θα ζητήσει ο Μιχαλολιάκος να βγεί ελεύθερος σε μικρό χρονικό διάστημα.  Ο Σαμαράς δεν ξεφτιλίστηκε τελικά με την φυλάκιση του Μιχαλολιάκου και του Πατέλη αλλά μάλλον και του Παππά.   Θα τεθεί λοιπόν μείζον πολιτικό θέμα στην βουλή μετά από τις αποφάσεις της ολομέλειας της Χρυσής Αυγής.  Θα παραιτηθούν οι Βουλευτές της ΧΑ ή δεν θα παραιτηθούν για να προκηρυχθούν εκλογές;  Πρέπει λοιπόν να τεθεί η ΧΑ εκτός νόμου προτού είναι αργά.   Ο Σαμαράς κανονικά έπρεπε να αλλάξει πολιτική και να δώσει ψίχουλα στον λαό για να επιστρέψει ένα εκλογικό σώμα στην ΝΔ έστω.  Αλλά δεν το κάνει αυτό.  Επιδιώκει τις εκλογές, τις βουλευτικές, και θέλει ώς ήρωας να φύγει από την πρωθυπουργία.  Είναι θέμα χρόνου η παραίτησή του και η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά.  Κάνει ό,τι είναι κακό για να πέσει στα μάτια του λαού και να εκτεθεί.   Είναι στο κόλπο ο Σαμαράς με το σενάριο "Εθνική Ελπίδα", δηλαδή το κόμμα το βασιλικό.

Το σενάριο ο "Πρωθυπουργός ο Κουβέλης":

Μασονικό σενάριο να γίνει προσωρινός πρωθυπουργός ο Κουβέλης με κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή κυβέρνηση υπηρεσιακή έως τις εκλογές και μέχρι να ιδρυθεί η Εθνική Ελπίδα.  Θα συμμετέχουν όλα τα κόμματα της Βουλής, δηλαδή η ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΧΑ, η ΔΗΜΑΡ.  Ο τύπος με τα 80 ακίνητα έχει πάρει εντολή από την στοά του να κυβερνήσει προσωρινά.  Γενικά όλοι οι τύποι κοντά στον βασιλιά και στον Μιχαλολιάκο είναι Μασόνοι και Μπίλντερμπέρκ και γενικά κοροϊδεύουν τον λαό τον ελληνικό.  Όλα γίνονται για να υπάρχει χρόνος και σταθερότητα στην Ελλάδα και για να φάνε οι ξένοι τους φυσικούς πόρους και τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος.  Τα σύνορα θα αλλάξουν αφού δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία και θα ιδρυθεί στο μέλλον το Βυζάντιο αφού η Ρωσία επιμένει να δώσει την Κων/πολη στην Ελλάδα.


Μην εμπιστεύεστε τους πολιτικούς


Διεφθαρμένοι οι παλιοί πολιτικοί επαγγελματίες και άχρηστοι....  Κομπιναδόροι και οι καινούργιοι δήθεν άμεμπτοι και με καθαρά χέρια.   Δεν υπάρχει σωτήρας για την Ελλάδα.  Πρέπει να γίνει αμεσοδημοκρατικό δημοψήφισμα και εθνοσυνέλευση στην χώρα.  Αυτή είναι η άποψη του Τσιριγώτη Γιάννη, του δημοσιογράφου-οικονομολόγου.


Το κείμενο μας απέστειλε ο Γιάννης Τσιριγώτης και το δημοσιεύουμε αυτούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου