Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι πολλές ώρες ύπνου καθημερινώς προκαλούν..διαταραχές..

Ειδικοί της Αμερικανικής Ακαδημίας Ιατρικής Ύπνου πραγματοποίησαν έρευνα εις βάθος συμπεραίνοντας ότι οι υπερβολικές ώρες ύπνου είναι πολύ πιο επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό από ότι η έλλειψη ύπνου. Δέκα ώρες ύπνου την ημέρα ενδέχεται να οδηγήσουν στην ανάπτυξη διαβήτη, σε αναίτια και αυξημένα επίπεδα άγχους και στην παχυσαρκία.

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι ο βέλτιστος αριθμός καθημερινών ωρών ύπνου για ανθρώπους ηλικίας άνω των 45 ετών κυμαίνεται μεταξύ επτά και εννέα ωρών. Οι άνθρωποι που ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα ύπνου, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά το επίπεδο υγείας τους ακόμη και να καταπολεμήσουν χρόνιες παθήσεις.

Οι ερευνητές προέβησαν στα συγκεκριμένα συμπεράσματα μέσω της ανάλυσης ιατρικών αρχείων 54 εκατομμυρίων Αμερικανών ηλικίας 45 ετών. Περίπου το 1 τρίτο των συμμετεχόντων στην έρευνα αντιμετώπιζαν προβλήματα έλλειψης ύπνου (6 ώρες ύπνου καθημερινώς ή και λιγότερη). Τα δύο-τρίτα των συμμετεχόντων ακολουθούσαν το βέλτιστο καθημερινό πρόγραμμα ύπνου (7-9 ώρες), ενώ το υπόλοιπο ποσοστό των συμμετεχόντων κοιμόταν κάθε ημέρα για παραπάνω από δέκα ώρες.

"Η σχέση μεταξύ της ανθυγιεινής διάρκειας του (καθημερινού) ύπνου και των χρόνιων παθήσεων οφείλεται μερικώς στις ψυχικές διαταραχές και στην παχυσαρκία", δήλωσε η Janet Croft επιστημονικό μέλος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου