Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σημαντικές νίκες του Συριακού στρατού κατά των ανταρτών..

Διεθνείς πηγές αναφέρουν, ότι τα τελευταία 24ωρα, ο συριακός στρατός έχει πετύχει μεγάλες ανατροπές στο πεδίο της μάχης, κατορθώνοντας να ανακτήσει τον έλεγχο σε στρατηγικής σημασίας θύλακες που ελέγχονταν από τους αντικαθεστωτικούς και μάλιστα στην περιφέρεια της πρωτεύουσας Δαμασκού.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι συριακές χερσαίες δυνάμεις μαζί με τη Χεζμπολάχ, συνεπικουρούμενες από στοιχεία αεροπορικής υποστήριξης, κατάφεραν να εκδιώξουν τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες από στρατηγικής σημασίας κωμόπολη (σεΐχης Ομάρ) στο νότιο τμήμα της Δαμασκού.

Η επιτυχία επιτρέπει το εκ νέου άνοιγμα αυτοκινητοδρόμων που θα επιτρέψουν τον ανεφοδιασμό των κυβερνητικών στρατευμάτων στις επαρχίες Ντεράα και Σουέιντα, στην κατεύθυνση προς τα σύνορα με την Ιορδανία.

Επιτυχία όμως φέρονται αν έχουν σημειώσει οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις και στην περιοχή ανάμεσα στις πόλεις στρατηγικής σημασίας, Χάμα και Χαλέπι, με την ανάκτηση του ελέγχου 40 χωριών.

Το πιο ενδιαφέρον όμως σε αυτές τις ειδήσεις, είναι ότι η απελευθέρωση από τους αντικαθεστωτικούς όλων αυτών των στρατηγικής σημασίας σημείων από τις δυνάμεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ, δεν προβάλλονται με τον συνήθη από το παρελθόν τρόπο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αν το γεγονός αυτό το συνδυάσει κανείς με τις πληροφορίες ότι Ρωσία και ΗΠΑ δεν απέχουν πλέον πολύ από τη σύγκλιση μιας «Γενεύης ΙΙ», τότε μπορούν να εξαχθούν απλά και λογικά συμπεράσματα. Κι αυτή τη φορά οι αντικαθεστωτικοί θα προσέλθουν στο τραπέζι των συνομιλιών, έστω από θέση αδυναμίας, αφού η εναλλακτική τους ίσως αποδειχθεί να είναι συναφής με την τύχη που είχαν οι Κούρδοι στα χέρια του Σαντάμ μετά τον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου…

«Κάποιοι» φώναζαν εδώ και χρόνια ότι όλο το παιχνίδι θα κριθεί από την στάση Ουάσιγκτον – Μόσχας και πλέον δικαιώνονται…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου