Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η φρεγάτα τους έκανε "βόλτα" στο Αιγαίο και οι αξιωματικοί τους επισκέπτονταν τον Α/ΓΕΝ!

Αυτό και αν είναι από τα Άγραφα ...Οι Τούρκοι Αξιωματικοί του Ναυτικού στο γραφείο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχου Αποστολάκη χθές το πρωί για καφέ...Ενώ προχθές βράδυ  η Φρεγάτα τους αλώνιζε !!! Τώρα πώς το λέτε εσείς αυτό στο Ναυτικό κ. Αρχηγέ του Ναυτικού ;
Επίσκεψη Αντιπροσωπείας Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού...σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΝ 


       Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της υλοποίησης των συμφωνηθέντων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) Ελλάδας-Τουρκίας έτους 2013, αντιπροσωπεία του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού επισκέφθηκε το ΓΕΝ.

      Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας έγινε δεκτός από τον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και συναντήθηκε με τον Υπαρχηγό ΓΕΝ, Υποναύαρχο Παναγιώτη Παστουσέα ΠΝ.



http://www.veteranos.gr


Σχόλιο Πελασγού : Όσο εμείς περιοριζόμαστε σε ευχολόγια ή σε πράξεις επικοινωνιακού τρύκ, οι μογγόλοι ετοιμάζουν την επόμενη κίνησή τους...Οι Τούρκοι, καλώς για αυτούς, κακώς για εμάς, ξέρουν εντέχνως να δημιουργούν εντυπώσεις...Έτσι δείχνουν την εικόνα στους ξένους πως όλα είναι καλά και είμαστε "φίλοι", όταν αλωνίζουμε στο Αιγαίο και στα νησιά σας....Επομένως, δημιουργούν ντε φάκτο καταστάσεις αποδοχής αυτής της καταστάσεως με τη δικής μας ανοχή(;)...Βεβαίως κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι ναύαρχοι και θα έχουν υπόψιν προς αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητος...Όμως, οι τούρκοι ξέρουν πότε να περνάνε από τις "διαπραγματεύσεις" και τις "φιλίες" σε θερμά επεισόδια...Ας ελπίσουμε ότι δικοί μας στρατιωτικοί (απ΄τους πολιτικούς δεν περιμένουμε πολλά / μακάρι να αποδείξουν το αντίθετο τις κρίσιμες στιγμές) ηγέτες θα ανταπεξέλθουν καταλλήλως.

1 σχόλιο:

  1. Προδότη αποστολάκη μέ τό φιλαράκι σου πίνεις καφεδάκι, ενώ τό φιλαράκι σου θέλει κομμάτι από τήν Ελλάδα. Πουλημένο καθήκι από ποιά στοά έχεις πάρει εντολές νά σερβίρεις καφέ στόν εχθρό μας? Τελικά εσείς οί στρατιωτικοί είσαστε χειρότεροι προδότες από τούς πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή