Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Έπιασαν τον Αλβανό δολοφόνο του ήρωα λιμενικού Μαρίνου Ζαπάτη;!

Στον συνοριακό σταθμό της Κακκαβιάς συνελήφθη την Παρασκευή ένας 54χρονος που φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας, το 1997, του 25χρονου λιμενικού Μαρίνου Ζαπάτη, στη θαλάσσια περιοχή της Σαγιάδας.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία είναι αλβανικής καταγωγής από χωριό των Αγίων Σαράντα και φέρεται ότι εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό που συνέβη πριν από 16 χρόνια ξημερώματα Μ. Παρασκευής κατά τη διάρκεια συμπλοκής κακοποιών από την Αλβανία με άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Κέρκυρας.

Τότε αλβανικό ταχύπλοο δεν σταμάτησε στο σήμα του σκάφους του Λιμενικού και οι επιβαίνοντες σε αυτό (Αλβανοί) απάντησαν με πυρά αυτομάτων όπλων. Ακολούθησε μάχη στη θαλάσσια περιοχή της Σαγιάδας, κοντά στο ακρωτήρι Στύλος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ο άτυχος λιμενοφύλακας που υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο της Κέρκυρας. Το Λιμενικό Σώμα έχει τιμήσει τον εκλιπόντα, δίνοντας το όνομά του, σε ένα από τα σκάφη του.
epirusgate.blogspot.gr
http://www.eglimatikotita.gr/2013/11/16-25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου