Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα αλληλεγγύης για καρκινοπαθή μητέρα

Αν και δεν συνηθίζω να κάνω αναφορές σε τέτοιου είδους θέματα,θα κάνω μια εξαίρεση διότι αντιμετώπισα κατ'ιδίαν το συγκλονιστικό και απεχθές πρόσωπο του σκληρού και απάνθρωπου ''κοινωνικού κράτους''.

Πρόκειται για την ΟΛΥΜΠΙΑ ετών 33 κάτοικος ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που η μοίρα παίζει- δυστυχώς- άσχημο παιχνίδι με την υγεία της.

Τα στοιχεία της υπάρχουν στο http://forza-grecia.pblogs.gr/ και για ευνόητους λόγους δεν τα δημοσιοποιούμε.

Η Ολυμπία πάσχει από καρκίνο ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ με μετάσταση στα ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.

Το μεγάλο πρόβλημά της είναι ότι έφερε στο κόσμο ένα αγοράκι που είναι μόλις 2 ΜΗΝΩΝ και δυστυχώς δεν έχει καμία βοήθεια.

Είναι μονογονεϊκή οικογένεια και χρήζει άμεσης βοήθειας.

Το μόνο που απομένει είναι η αλληλεγγύη και η φιλανθρωπία όλων μας για να αντιμετωπίσει αυτή η γυναίκα τόσο το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας της όσο και την επιβίωση του μικρού ''ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ''!!!

Ας δώσουμε λίγη χαρά στην Ολυμπία να νοιώσει ήρεμα την ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ και στο μικρό αγγελούδι την ευκαιρία της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

Ίσως ο μικρούλης όταν μεγαλώσει θα νοιώσει ευγνωμοσύνη για όσους τον στηρίξουν σήμερα.

Θέλω εξ΄αρχής να σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την κυρία ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο τηλέφωνο 6956172484 (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΩΡΩΝ 14:00 EΩΣ 17:00)ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου