Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ...



Αυτά είναι τα δύο παιδιά που σκότωσαν χθές βράδυ τα φασισταριά στο Νέο Ηράκλειο....Ο Θεός να τους δώσει καλό ταξίδι....Έφυγαν νέοι, ας έχουν ελαφρύ χώμα....Η εικόνα από την σελίδα του φέισμπουκ Θέλουμε Τα Ο.Υ.Κ Να Ξαναφωνάξουν Συνθήματα Στις Παρελάσεις (Β).


Παρακάτω είναι η εικόνα του Γεώργιου Φουντούλη :




Πηγή εικόνων

19 σχόλια:

  1. Ό Θεός νά σας αναπαύσει λεβέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των Ελλήνων δολοφονηθέντων. Κρίμα να χάνονται τέτοια παλλικάρια για τις ιδέες τους. Το αίμα των δύο αυτών αθώων παιδιών, διότι παιδιά ήταν, θα γίνει ποτάμι και θα πνίξει τους ενόχους που μας έφεραν στον γκρεμό. Οι γονείς τους ΛΕΒΕΝΤΕΣ, υπεράνω ιδεολογιών. Εμείς οι υπόλοιποι γονείς , τί κάνουμε??? Αύριο θα είναι στη θέση αυτή το δικό μου παιδί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρέ αλήτες τί σας έφταιξαν τα δύο παιδιά και τα σκοτώσατε ?? Λίγο πιο κάτω έπρεπε να χτυπήσετε, μέσα στο μεγάλο μπουρ...λο που αποκαλούν ακόμα Βουλή και υπερασπίζονται λένε την δημοκρατία, φούμαρα, ποιός τους πιστεύει πλέον. Δεν μπορώ να καταπιώ αυτή την αδικία και θα τους πολεμήσω μέχρι να πεθάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Γιώργο, θυμήσου από εκεί ψηλά που μας βλέπεις, προστάτεψέ μας από όλους αυτούς τους αλήτες που λένε πως μας κυβερνούν. Αν σου είχαν επιτεθεί αντρίκια πρόσωπο με πρόσωπο και όχι με αυτό τον άνανδρο τρόπο θα τους είχες κάνει φέτες. Η αγάπη μας θα σε αγκαλιάζει μέσα στα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο λεβέντη πατέρα του Γιώργου τι να του πείς, ότι από λεβέντες πατεράδες γεννιούνται λεβεντόπαιδα σαν το Γιώργο. Αν βρούνε τον δολοφόνο του παιδιού σου με τα νύχια μου θα τον ξεσκίσω. Ετσι κι αλλιώς τα ψωμιά μου τα έφαγα. Κάθε μέρα μου, είναι χειρότερη και όχι καλύτερη από την προηγούμενη. Ας κάνω κάτι καλό για τα παιδιά μου που επίσης είναι Ελληνίδες, και τολμηρές σαν το παιδί σου, και δεν φοβούνται κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παιδιά αυτά δεν τα χτύπησε ο ΚΑΝΕΝΑΣ , όπως προσπαθούν να παρουσιάσουν το φόνο τους. Είχαν συγκεκριμένο στόχο. Καλύτερα να αναρωτηθούμε όλοι μας, ποιοί κρύβονται από πίσω και να μήν καταπίνουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναπαύονται οι εκλειπόντες άν δεν βρεθούν οι ένοχοι και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Γιώργο, νομίζουν πως έφυγες, νομίζουν πως σε νίκησαν.Πλανώνται μέσα στην φτώχεια της σκέψης τους. Οι άνθρωποι με τα δικά σου ιδανικά, τις ιδέες σου και τα πιστεύω σου, ζουν και θα ζούν για πάντα κοντά μας, στις καρδιές μας και θα μας ενθαρρύνουν για να τους αντιμετωπίσουμε. Οχι ύπουλα, όχι άνανδρα με τον δικό τους τρόπο αλλά ηρωικά, όπως σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη, γιατί δεν πρόδωσες τις ιδέες σου και υπερήφανος στάθηκες μέχρι την τελευταία ανάσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίμα και άδικο για τα παλλικάρια που έχασαν την ζωή τους. Κουράγιο στους οικείους και τους φίλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργο, θα μάθουμε ποιός ήταν αυτός ο αδίστακτος που σε πυροβόλησε άνανδρα.
    θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργο, εμείς οι φίλοι σου από το Ηράκλειο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, και θα φροντίσουμε να αποκαλυφθούν οι δολοφόνοι σου, πρίν θρηνήσουμε και άλλα
    θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε Γιώργο, είσαι αναμεσά μας, και θα είσαι πάντα κοντά μας. Θα σε τιμούμε και θα σεβάμαστε την μνήμη σου. Σύντομα θα δικαιωθείς και εσύ και ο Μάνος. Μάθαμε πως είναι γνωστός ο δράστης. Περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα που χάθηκαν δύο παλλικάρια από σφαίρες κάποιων ανόητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κρίμα φιλαράκο μου που έφυγες τόσο άδικα, τόσο νέος, μου λείπεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mας έχουν περικυκλώσει άγρια θηρία. Μας τρομοκρατούν καθημερινά. Δεν φοβόμαστε κανένα, θα υπερασπιστούμε τα πιστεύω μας και θα δικαιωθούμε.
    Είστε πάντα μαζί μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητή κυρία Φουντούλη. Μήν περιμένετε άδικα ένα λόγο συμπόνιας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον Πρωθυπουργό ή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Γιά ποιά Δημοκρατία και για ποιά Προστασία. Λυπήθήκαμε, πονέσαμε και κλάψαμε μαζί σας για την απώλεια του παιδιού σας. Αυτοί είναι μικροί και λίγοι. Εμείς πολλοί και μεγάλοι. Ομως δεν υπάρχουν λόγια για να σας παρηγορήσουμε. Ενα λαμπερο αστέρι στον σκοτεινό ουρανό ο Γιώργος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τό μόνο που θα ήθελα στην ζωή μου, είναι να δώ το τέλος, αυτών που έτσι άνανδρα αφαίρεσαν την ζωή από δύο λεβεντόπαιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για κάποιους συνανθρώπους μας η σημερινή ημέρα των Χριστουγέννων δέν είναι γιορτινή. Είναι ημέρα θλίψης Για τις οικογένειες των αδικοχαμένων αδελφών μας δεν υπάρχει παρηγοριά. Μαζί με αυτούς, χιλιάδες πολίτες ζούν ένα σιωπηλό δράμα, έναν φοβερό πόλεμο .
    Χριστέ μου λυπήσου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή