Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ελληνορθόδοξο κόμμα Λιβάνου : "Επανάσταση" κατά της Τουρκίας για την συμμετοχή της στις σφαγές της Μέσης Ανατολής!

Ο Yori Yanover σε άρθρο του στο THE JEWISH PRESS με τίτλο «Rally over Abducted Nuns Reveals Expectations of Turkish Intervention» αναφέρεται στις διαδηλώσεις που διοργάνωσε έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στη Βηρυτό το ελληνορθόδοξο Κόμμα της Εγγύς Ανατολής (Levant Party), διαμαρτυρόμενο για την στήριξη που παρέχει η Τουρκία στους ακραίους Ισλαμιστές της Συρίας και για την πρόσφατη απαγωγή των 12 μοναχών ή των δύο ιερέων, παλαιότερα.

http://mignatiou.com

Ο επικεφαλής του Κόμματος της Εγγύς Ανατολής, Rodrigue Khoury, εξήγγειλε «την έναρξη μιας οργανωμένης εκστρατείας» κατά της Τουρκίας στο Λίβανο και σε ολόκληρο τον κόσμο, εξαιτίας της απαγωγής των ιερέων και των μοναχών στην Συρία.

«Εμείς οι Χριστιανοί προστατέψαμε τους αδελφούς μας Μουσουλμάνους, όταν δέχονταν επιθέσεις, και θα τους προστατέψουμε και αύριο από τους Τακφίρις (εξτρεμιστές Μουσουλμάνους)», δήλωσε ο Rodrigue Khoury προσθέτοντας ότι «αποτελούμε μέρος ενός ευρύτερου πολιτισμού που εκτείνεται από τον Λίβανο έως την Αθήνα και τη Μόσχα. Επαναλαμβάνουμε ό,τι έχουμε πει και στο παρελθόν ότι δεν πρέπει να ποντάρει κανείς στο ότι είμαστε μια μειονότητα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου