Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Είθε να είμαστε όλοι καλά με υγεία, αγάπη και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που κουβαλάει καθείς μας..

Ας γνωρίζομεν καλά (και ιδίως οι ορθόδοξοι χριστιανοί) ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ομοιάζουσα με του Χριστού...Όπως γεννήθηκε Αυτός, γεννιόμαστε και εμείς, όπως έζησε Αυτός πρέπει να ζήσουμε και εμείς, όπως Αυτός πέρασε το Γολγοθά Του, έτσι και ο καθένας μας κουβαλάει τον δικό του μικρό γολγοθά, όπως πέθανε Αυτός, θα πεθάνουμε και εμείς και τέλος, όπως αναστήθηκε ο Κύριος πρέπει να αναστηθούμε και εμείς!

Ας είναι η ζωή μας ένας αγώνας και μία θυσία για το καλύτερο, με Πίστη, Δύναμη και προσπάθεια για ό,τι καλύτερο...Ο Χριστός μαζί μας σε ό,τι κάνουμε.


Καλή δύναμη συνΈλληνες!


Με τιμή,
Πελασγός


Κέντρο Πληροφόρησης ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ

2 σχόλια: