Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Γέφυρα σωτηρίας από Σινούκ σε συνάνθρωπό μας στη Νάξο!

Ο Στρατός και τα στελέχη του  όχι μόνο έχει αναλάβει μέρα και νύχτα την φύλαξη των συνόρων μας, αλλά προσφέρει όπου απαιτείται με κάθε δυνατό τρόπο την βοήθειά του, αθόρυβα, όπως κάνει τόσα χρόνια. Δεν είναι τυχαία η υψηλή εκτίμηση του κόσμου, στο έργο και την προσφορά του.

Χθες το βράδυ, έσπευσε σε βοήθεια, συνανθρώπου μας, όταν απαιτήθηκε επείγουσα αεροδιακομιδή από τη Νάξο ενός 57χρονου ,με ένα Chinook από τα Μέγαρα (φώτο), λόγω καρδιολογικού προβλήματος. Δεν αναφέρεται ποτέ ότι υπάρχει πάντα σε ετοιμότητα ένα ελικόπτερο όλο το 24ωρο για τέτοια περιστατικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου