Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ομπάμα είπε ΨΕΜΑΤΑ για την Επίθεση με Χημικά Όπλα


Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Αντιόχειας συνεχίζεται


Στις 8 Δεκεμβρίου, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Seymour Hersh, κατηγόρησε την κυβέρνηση Ομπάμα ότι ψεύδεται σχετικά με την γνωστή επίθεση με χημικά όπλα στις 21 Αυγούστου, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα για μια Αμερικανική Στρατιωτική επέμβαση στην συνεχιζόμενη Σύγκρουση της Συρίας.

Το άρθρο που ακολουθεί σε σύνδεσμο, επιβεβαιώνει αυτό που εμείς στην Επιχείρηση Αντιόχεια λέμε από την αρχή της Εκστρατείας μας. Ότι αυτή η εξωφρενική επίθεση κατά της ανθρωπότητας έχει οργανωθεί από Ριζοσπάστες Ισλαμιστές, τους ίδιους Ισλαμιστές που διεξάγουν Γενοκτονία κατά των γηγενών εθνικών πληθυσμών των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων της Συρίας.

http://www.lrb.co.uk/2013/12/08/seymour-m-hersh/whose-sarin

Καθώς οι Ελληνο-Αμερικανικές οργανώσεις όπως η AHEPA, παραμένουν σιωπηλές η πολιτική εξόντωση επιδεινώνεται όπως αποδεικνύεται από την πρόσφατη επίθεση στη Μααλούλα κατά την οποία 12 Ελληνίδες Ορθόδοξες μοναχές απήχθησαν από δυνάμεις των ανταρτών (http://www.timesofisrael.com/seizure-of-nuns-stokes-syrian-christian-fears/).

Σε απάντηση σʼαυτό το έγκλημα, το οποίο κατέστη δυνατό λόγω της συνεχούς υποστήριξης της Τουρκίας στις εξτρεμιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Συρία, και σε συνδυασμό με τις πρόσφατες απειλές για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, ο γηγενής «Αραβοποιημένος» Ελληνικός πληθυσμός της Αντιόχειας αποφάσισε να διοργανώσει καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Τουρκική Πρεσβεία την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Εμείς, οι "Δαίμονες" του Συλλογικού Ελληνισμού, καλούμε όλους τους Ελληνο-Αμερικανούς να αμφισβητήσουν την σιωπή του Λόμπυ μας για την συνεχιζόμενη Γενοκτονία των Ελλήνων της Αντιοχείας και να οργανώσουν παρόμοιες διαμαρτυρίες στις 15 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας πολλών οργανώσεων της κοινότητάς μας, οι οποίες ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντά μας. Παρακαλούμε στείλτε τους email ή τηλεφωνήστε τους και ρωτήστε τους αν θα συμπαρασταθούν στους πολιορκούμενους αδελφούς μας.


AHEPA
( 202 )-232-6300
ahepa@ahepa.org

HALC
( 312 )-262-5902
contact@hellenicleaders.com

American Hellenic Council
(323) 651-3507
info@americanhellenic.org

Ενημερωθείτε για την Επιχείρηση Αντιόχεια από τη σελίδα μας στο Facebook στο http://www.facebook.com/operationantioch

========================

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τί συμβαίνει με τους Έλληνες της Συρίας και τί μπορείτε να κάνετε ,
Επισκεφτείτε το blog μας στο http://operationantioch.blogspot.com

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους οργανωτές της Επιχείρησης Αντιόχειας
http://daimonesofhellenism.blogspot.com

επιμέλεια μετάφρασης: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2013/12/blog-post_5599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου