Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

Κουμάντο μέσα στην Ε.Ε. κάνει η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, η πρώην Ναζιστική και νυν Σιωνιστική Γερμανία. Δηλαδή οι Ναζί ξανάρθανε στην Ευρώπη,
με τη βοήθεια των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π. και  
κάτω από νέα μορφή του 4ου Σιωνιστικού Γερμανικού Ράϊχ της Μέρκελ. Σήμερα η Ε.Ε. είναι μια ένωση με Σιωνιστική Δικτατορία
υπό Γερμανική κατοχή, και οι Ευρωπαϊκοί λαοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Δυστυχώς αυτή είναι σήμερα η σκληρή πραγματικότητα.
Εντολή των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. να βάλλουνε μέσα στην Ε.Ε. χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, για να κυκλώσουν τη Ρωσία.
Δείτε τι γίνετai στην Ουκρανία όπου δρούν πράκτορες της Ν.Τ.Π.
Με βία να βάλλουνε την Ουκρανία μέσα στη φωλιά του λύκου,
ώστε μετά, και αφού εδραιώσουν στρατηγικά τις θέσεις τους, να χτυπήσουν τη Ρωσία. Τη Ρωσία που αντιστέκεται στα
παγκόσμια κατακτητικά σχέδιά τους. Τη Ρωσία που είναι το αντίπαλο
δέος. Αυτό που τους έκανε η Ρωσία στηn Συρία, προσπαθούν να το ανταποδώσουν κάνοντας μπάχαλο την Ουκρανία. 
Οφθαλμόν αντί οφθαλμού διδάσκει ο Μωσαϊκός νόμος, και αυτοί πιστά τέκνα του Μωϋσέως ανταποδίδουν. Επιθυμούν βλέπετε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για να κυριαρχήσουν οι εκλεκτοί και περιούσιοι Παντοκράτορες Επικυρίαρχοι στο πλανήτη. 
Σήμερα στην Ε.Ε. κουμάντο κάνει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση των "περιούσιων" ψυχασθενών Κοσμοκρατόρων, μέσω των Μανδαρίνων γραφειοκρατών του Σιωνιστικού «Polit Bearaeu», των Βρυξελλών. Η λέσχη Bilterberg του Rothschild, είναι η πραγματική κυβέρνηση της Ε.Ε., και στις ΗΠΑ η τριμερής επιτροπή του Rockefellers. Όλα τα άλλα στελέχη & υπάλληλοι, σαν πιόνια, και μαριονέτες εκτελούν εντολές. Τα Κυβερνητικά εκτελεστικά στελέχη της Ε.Ε. νεοταξίτες, που φαντάζουν μεγάλοι και τρανοί, οι κ.κ. Herman Van Rompui, Josef Baroso, Soultz, Oli Ren, Merkel, κ.λ.π. είναι απλά πιόνια και μαριονέτες υπάλληλοι των Κοσμοκρατόρων.
Σήμερα η Ελλάδα του Σαμαρά, ανέλαβε τη προεδρία για 6 μήνες της Ε.Ε. και κάνει ό,τι διαταχθεί από τη Μέρκελ, και αυτή αποδίδει λόγο στα μεγάλα αφεντικά της παγκόσμιας δικτατορίας. Δηλαδή η Ελλάδα
έχει τη προεδρία της πιο πλούσιας ένωσης, ενώ βασανίζεται από φτώχεια, και Μνημόνια, από τα άλλα ισχυρά κράτη-μέλη της ιδίας κοινότητας-ένωσης. Ιδιότητα ασυμβίβαστη. Να χαρούμε κοινότητα!! 

Η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος έγινε κατόπιν εντολών και σχεδίων των ψυχασθενών Ολιγαρχών και Μεγιστάνων αρχόντων της παγκόσμιας δικτατορίας, των οποίων τα σχέδια εξετέλεσαν οι εδώ πολιτικοί ορντινάντσες, πιόνια, και μαριονέτες, με προεξάρχοντες της πανηγύρεως τους κυρίους περιούσιους Ααρών Αβούρι, και Jeffrey.
Στοιχεία και ντοκουμέντα για τη καταστροφή της Ελλάδος, παρουσίασαν εκλεκτοί επιστήμονες προσκεκλημένοι στην εκπομπή του διακεκριμένου δημοσιογράφου κυρίου Γεωργίου Τράγκα,  στη τηλεόραση του «Ε» ώρα 23.00-02.00 της 21-12-14. 
Ντοκουμέντα ικανά για την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στα εν λόγω πρόσωπα, οφείλεται ότι οι κύριοι αυτοί προστατεύονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, των τρελών Μεγιστάνων!!! 
Το κοινό νόμισμα ευρώ, κατάστρεψε προς το παρόν δύο μέλη-κράτη της Ε.Ε. την Ελλάδα και Κύπρο. Σειρά έχουν τα άλλα φτωχά κράτη-μέλη, όπως Σλοβενία, Μάλτα, Σλοβακία, Εσθονία, Κροατία, και Λιθουανία. Οι χώρες αυτές ας πάρουν παράδειγμα την Ελλάδα & Κύπρο, ώστε εγκαίρως να αντιδράσουν, για να σωθούν από του χάρου το στόμα. Η μόνη λύση για να σωθεί η Ελλάδα από το λάκκο των λεόντων, που λέγεται Σιωνιστική Ε.Ε., είναι η άμεση επανάκτηση του εκδοτικού προνομίου του νομίσματος, διαγραφή των επονείδιστων χρεών, και επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ!!! Σήμερα το εκδοτικό προνόμιο του Ευρώ, όπως και του δολαρίου, το έχει ο ROTHSCHILD, με τις τράπεζές του, ένθεν και ένθεν του Ατλαντικού!!! Κρίμα δεν είναι για τους Λαούς;;;
Η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ε.Ε., όπου ηγεμονεύει η Ν.Τ.Π. των ψυχασθενών ηγετών, και η Σιωνιστική Γερμανία. Η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο διότι οι λαοί της Ελλάδος και Ε.Ε. αγνοούνται. Αγνοούνται από τους μη εκλεγμένους, από τη μειοψηφία, τους υπαλλήλους των περιούσιων Μπαρόζο, Βαν Ρομπάϊ, Όλι Ρεν, Σούλτζ, Σαμαράδες, Βενιζέλους, Στουρνάρες, και λοιπούς Ευρωπαίους πολιτικούς-πιόνια.
Σήμερα η Ε.Ε. είναι ένωση ληστών, όπου αρπάζουν τις καταθέσεις των φτωχών πολιτών (Κύπρος), και στην Ελλάδα «κουρεύουν» ομόλογα, και αρπάζουν σπίτια, μιλάμε για κοινά αρπακτικά.

Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων και εδώ

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                               Διεθνολόγος
                                               E-mail: ant.grypaios@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Γρυπαίε είστε μοναδικός! Αλήθειες χωρίς καμμία υπερβολή! Απολαμβάνω τ΄άρθρα σας! Συνεχίστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή