Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Βόρειος Κορέα : Ένα μικρό στρατιωτικό επεισόδιο μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνική καταστροφή!

Προειδοποίηση πυρηνικού πολέμου, απεύθυνε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν, που προανήγγειλε την ενίσχυση του στρατιωτικού οπλοστασίου της χώρας του . Δήλωσε ότι επιθυμεί καλύτερες σχέσεις με τους νοτιοκορεάτες, αλλά θα πρέπει να κάνουν και αυτοί ανάλογα βήματα.
Όπως τόνισε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του που προβλήθηκε από τηλεόραση και ραδιόφωνο: «Αν πόλεμος ξεσπάσει στη χερσόνησο θα προκαλέσει μαζική πυρηνική καταστροφή και οι ΗΠΑ ποτέ δεν θα είναι ασφαλείς. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση όπου ένα μικρό τυχαίο στρατιωτικό επεισόδιο μπορεί να προκαλέσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο».

Η πλευρά της Νότιας Κορέας, αναλύει το μήνυμα του Κιμ Γιονγκ Ουν σαν απόπειρα συσπείρωσης των βορειοκορεατών γύρω από το καθεστώς τους και σαν προαναγγελία κατασκευής ατομικού όπλου.

ertopen.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου