Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"Αστραπή" στο Αιγαίο και από το Πολεμικό Ναυτικό ! (φώτο) και Ξαφνική Αεροπορική Επιδρομή σε “νηοπομπή ¨ του Αιγαίου ! (ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ)



 Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Τρίτη 28 έως Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, εκτελέστηκε προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή της τεχνικής Ασκήσεως «ΑΣΤΡΑΠΗ 1/14», σε περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου, με συμμετοχή Φρεγατών, Πλοίων Γενικής Υποστηρίξεως, Πυραυλακάτων, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων, προσωπικού ΔΥΚ και Αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.






















Δεν γνωρίζουμε αν υπήρχε συνεργασία των Ναυτικών δυνάμεων με την  «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ»  σήμερα το πρωί αλλά τα Ιπτάμενα radar  δεν βρέθηκαν τυχαία στη Περιοχή !






 Ξαφνική Αεροπορική επιδρομή σε νηοπομπή που εντοπίστηκε να πλέει κοντά σε στις βραχονησίδες Καλόγηροι στέλνοντας ισχυρό μήνυμα σε πιθανούς πειρατές του Αιγαίου που επεξεργάζονται διάφορα σχέδια έστειλε σήμερα το ΓΕΕΘΑ !

 Σύμφωνα με το σενάριο τις πρωινές ώρες τα RADAR του Αιγαίου εντόπισαν ισχυρή νηοπομπή να πλέει ανοιχτά της νήσου Χίου εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων …Η νηοπομπή υποστηρίζεται με σκάφη επιφανείας και οπλισμένα μαχητικά !

Με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ απογειώθηκαν πάνω από 10 μαχητικά και έπληξαν το στόχο χωρίς άλλη προειδοποίηση …Ενώ απο το αεροδρόμιο νησιού  απογειώθηκαν μαχητικά που ενεπλάκησαν σε αερομαχία με τα μαχητικά που υποστήριζαν την εχθρική νηοπομπή !

 Ταυτόχρονα σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις τις νήσου Χίου που εκτελούν απο προχθές αντιαβακικές βολές !

 Οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ επιβαίνουν σε Ιπτάμενο RADAR που συντονίζει όλες τις ενέργειες των μαχητικών και των ναυτικών Δυνάμων που φτάνουν στην περιοχή  …Το ζητούμενο στην περίπτωση αυτή είναι ο χρόνος αντίδρασης !

Σύμφωνα με το σχέδιο ζητήθηκε και ο χρόνος μεταφοράς Πεζοναυτών  με τά γνωστά αρπακτικά της θάλασσας τα περίφημα «Zubr»

Απο το πρωί μεταφέρθηκαν και καταδρομείς σε κοντινό νησί με Ελικόπτερο «ΣΙΝΟΥΚ «


http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου