Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Προσπαθούν να δημιουργήσουν υβριδικά όργανα ανθρώπων και ζώων;

Είναι δυνατόν να υπάρξουν υβριδικά όργανα που αποτελούνται από όργανα ανθρώπων και ζώων; Τί επιχειρείται να επιτευχθεί με αυτές τις προσπάθειες; Οδηγούμαστε στην πλήρη αλλοίωση της ανθρώπινης ζωής και υγείας;

Χρησιμοποιώντας την μέθοδο της τρισδιάστατης εκτύπωσης, βρετανή κατάφερε να δημιουργήσει πρωτότυπα υβριδίων οργάνων που μπορούν υποθετικά να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, σοβαρών προβλημάτων υγείας. Πιο συγκεκριμένα, η Agatha Haines από το Βασιλικό Κολέγιο Καλών Τεχνών προχώρησε στην τρισδιάστατη εκτύπωση οργάνων «αξιοποιώντας» τα «πλεονεκτικά» χαρακτηριστικά από κροταλίες, βδέλλες και ηλεκτρικά χέλια!!

Μέσω της χρησιμοποίησης ηλεκτρολυτικών κυττάρων από ηλεκτρικό χέλι, η Haines δημιούργησε έναν «βιολογικό απινιδωτή». Αν αυτό το υβριδικό όργανο αναγνωρίσει ενδείξεις καρδιακής ανεπάρκειας, μπορεί να τροφοδοτήσει τον οργανισμό με ηλεκτρικό σοκ 600 βολτ ώστε να επανεκκινηθεί η λειτουργία της καρδιάς.

Ακόμη ένα υβριδικό όργανο, που περιλαμβάνει μύες από κροταλία, θα μπορούσε, σύμφωνα με την Haines, να εμφυτευθεί σε ασθενείς με κυστική ίνωση ώστε να απελευθερώσει βλέννες από το αναπνευστικό τους σύστημα και να τις διαλύσει μέσω του πεπτικού τους συστήματος.

Το «έργο» της Hainesείναι προσβάσιμο στο κοινό σε ειδική Έκθεση στο Κολέγιο Trinityτου Δουβλίνου με τίτλο Grow Your Own : Life After Nature.

Έπειτα από την απόπειρα μεταμόσχευσης οργάνων μεταξύ ανθρώπων και ζώων, πλέον η βιοηθική παραφροσύνη προσπαθεί να προωθήσει την δημιουργία υβριδικών οργάνων υπό την πρόφαση της «αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων υγείας», δίχως βέβαια να γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι εμπνευστές τους τα πιθανά ζητήματα που εμπλέκονται για την ανθρώπινη υγεία..

pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. Καλό είναι να συμβαδίζει η επιστήμη με την ηθική. Ποιός είναι αυτός που δεν θα ήθελε να σωθεί ο ίδιος προσωπικά ή το παιδί του όταν κινδυνεύει. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν πληροφορούμαι ότι η βιοιατρική κάνει μεγάλα βήματα για το καλό της ανθρωπότητας.
    Εύχομαι σε όλους όσους ασχολούνται με το αντικείμενο να χρησιμοποιούν την επιστήμη τους μόνο για το καλό των συνανθρώπων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή