Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σοκ στην Τουρκία! Έρευνες κατά του αξιωματικού και των στρατιωτών που σταμάτησαν το φορτηγό με τα όπλα που πήγαινε στους ισλαμιστές της Συρίας!!

Ο Τούρκος υπουργός Αμύνης Ισμέτ Γιλμάζ ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για τον αξιωματικό της Στρατοχωροφυλακής Αδάνων Χαμζά Τζελέπογλου και τους στρατιώτες που ενεπλάκησαν στο σταμάτημα των φορτηγών TIR στα Άδανα! Η Γενική Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής της Τουρκίας έστειλε στην περιοχή 5 επιθεωρητές για να εξετάσει τους ισχυρισμούς. Επίσης και το τούρκικο υπουργείο Εσωτερικών έστειλε επιθεωρητές.

Εφ. Ραντικάλ 21/1/2014

Σχόλιο(tourkikanea.gr) : Το θέμα είναι απλό.Οι άνθρωποι απλά πράττοντας το καθήκον τους, ξεβράκωσαν την πρόστυχη πολιτική της Τουρκίας που στέλνει όπλα στους αντάρτες της Συρίας, ρίχνοντας έτσι βενζίνη σε μια πυρωμένη φωτιά….. Και τώρα ¨πρέπει¨ να τιμωρηθούν!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου