Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Die Welt: Φόβοι για τη δημιουργία ενός νέου τρομοκρατικού χώρου

«Δολοφονίες νεοναζί, μία επίθεση εναντίον της γερμανικής πρεσβείας, απειλές για...
νέες επιθέσεις και απόδραση ενός γνωστού τρομοκράτη: στην Ελλάδα δημιουργείται ένας νέος τρομοκρατικός χώρος».

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Die Welt με τίτλο «Η Ελλάδα υπό το φόβο αριστερής τρομοκρατίας», όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

Αναφορικά με την απόδραση Ξηρού η εφημερίδα παρατηρεί: «Τώρα εκφράζονται φόβοι ότι η "17 Νοέμβρη" μπορεί να αναλάβει και πάλι δράση, ενδεχομένως μαζί με τους "Πυρήνες της φωτιάς", μιάς ομάδας ακροαριστερών, η οποία έκανε την εμφάνισή της εν μέσω της ελληνικής κρίσης από το 2008, με επιθέσεις και παγιδευμένες επιστολές. Στη φυλακή ο Ξηρός φέρεται να είχε επαφές με έγκλειστους ακραίους των "πυρήνων της φωτιάς"».

Η Die Welt υπενθυμίζει ότι από τα τρομοκρατικά χτυπήματα της «17 Νοέμβρη» έχασαν τη ζωή τους συνολικά 23 άνθρωποι και πως «από το 2002 η τρομοκρατική οργάνωση θεωρείται παρελθόν. Η αστυνομία είχε καταφέρει τότε να την εξαρθρώσει. Η ελληνική αστυνομία κάνει πλέον λόγο για τη δημιουργία ενός νέου τρομοκρατικού χώρου ενώ ο υπ. Εσωτερικών Νίκος Δένδιας για πρόβλημα τρομοκρατίας».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου